Acasă Magazin (Video) „Squid Game”, recreat în viața reală de un youtuber

(Video) „Squid Game”, recreat în viața reală de un youtuber

Youtuberul Mr. Beast (pe numele său real Jimmy Donaldson) a cheltuit 3,5 milioane de dolari pentru proiectul care a inclus platouri la scară reală, ​costume care au arătat exact ca acelea din serial și majoritatea jocurilor din seria-fenomen difuzată de Netflix, informează Hotnews.

Donaldson, care este cunoscut pentru organizarea unor competiții pe scară largă pentru canalul său de Youtube, a promis că va recrea Squid Game în viața reală dacă videoclipul postat pe TikTok în care a făcut anunțul va ajunge la 10 milioane de like-uri. Înregistrarea video a depășit rapid ținta respectivă.

Competiția organizată de acesta a trecut prin toate părțile importante ale serialului TV, începând cu „Roșu, Verde”. Un mecanism atașat de concurenți a fost setat să „explodeze” și să le păteze tricourile când erau eliminați în loc să îi împuște, evident. Jocului cu frânghia de pe pod i-a fost adăugat un bazin cu spumă pentru a-i împiedica pe concurenți să cadă către o moarte sigură.

Însă în runda finală concurenții au jucat „scaune muzicale” cu mâinile legate la spate în loc de Jocul calamarului, jocul sud-coreean pentru copii după care a fost numit serialul Netflix. După cum era de așteptat, Donaldson nu a recreat nici scenele din serial în care concurenții se omoară în timpul nopții pentru a-și elimina din rivali mai rapid.

În schimb, ei au jucat Ddakji, jocul de aruncat cu plicuri acceptat în metrou de protagonistul Gi-hun în primul episod al serialului Netflix. Donaldson spune că a cheltuit 3,5 milioane de dolari pentru recrearea Squid Game, din care „în jur de două milioane pentru a construi platoul și filmări”.

Restul de 1,5 milioane au fost cheltuiți pe premii, din care aproape jumătate de milion (456.000 de dolari, mai exact) a ajuns la marele câștigător. Ținând cont că în total au fost 456 de concurenți, asta înseamnă că „viața” fiecăruia a fost evaluată la 1.000 de dolari, o sumă mult mai mică decât în seria Netflix. Pe de altă, spre deosebire de serial, concurenții din viața reală au riscat cel mult o luxație, relatează cnet.

Exit mobile version