Acasă Magazin Târgurile de Crăciun din Germania se vor organiza în condiții speciale

Târgurile de Crăciun din Germania se vor organiza în condiții speciale

Atmosfera sărbătorilor de iarnă îşi face deja prezenţa în oraşul german Hamburg
Atmosfera sărbătorilor de iarnă îşi face deja prezenţa în oraşul german Hamburg

Târgurile de Crăciun din Germania, care îşi vor deschide porţile la mijlocul acestei luni, se vor organiza în condiții speciale. Atmosfera sărbătorilor de iarnă îşi face deja prezenţa în oraşul german Hamburg, newsrnd.com.

În pieţele unde vor fi aduse tot felul de bunătăţi de Crăciun vor fi două zone separate – una unde vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 şi cele care au trecut prin boală, şi o alta unde va avea acces toată lumea, dar purtarea măştii de protecţie va fi obligatorie.

Anul trecut, din cauza pandemiei, în Germania, toate evenimentele în aer liber au fost anulate în perioada Crăciunului. De această dată, autorităţile vor să respecte tradiţia, chiar dacă în ultima vreme în această ţară a început să crească numărul de infectări cu virusul SARS-CoV-2. În Hamburg vor fi amenajate aproape 30 de târguri de Crăciun.

Târgul de Crăciun din Munchen

Târgul de Crăciun din Munchen urmează să aibă loc în mai multe locuri din oraș pentru ca oaspeții să se poată plimba printre tribune fără a fi aglomerați, relatează BR.
Începutul magiei Crăciunului va fi pe 26 noiembrie și va ține până pe 24 decembrie fiind ultima zi a târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun din Munchen

Târgul de Crăciun din Munchen urmează să aibă loc pe Marienplatz este planificat în perioada 22 noiembrie – 24 decembrie.
Potrivit informațiilor de la postul de radio Charivari, orașul lucrează la un concept de igienă.
Aceasta include suficient spațiu între standuri prin creșterea suprafeței pieței de Crăciun, de la strada Neuhauser la Karlstor pe Stachus și de la Odeonsplatz la Sendlinger Tor.

Exit mobile version