Acasă Magazin Iubita fiului unui miliardar englez, acuzată de uciderea unui polițist

Iubita fiului unui miliardar englez, acuzată de uciderea unui polițist

Iubita fiului unui miliardar englez, acuzată de uciderea unui polițist
Iubita fiului unui miliardar englez, acuzată de uciderea unui polițist

O crimă înfăptuită la începutul săptămânii a șocat întreaga comunitate britanică. Suspecta este Jasmine Hartin, iubita lui Andrew Ashcroft, al cărui tată este miliardarul britanic, Lordul Ashcroft, scrie EVZ.ro.

Jasmine Hartin, iubita lui Andrew Ashcroft, a fost reținută în cazul uciderii  superintendentului Henry Jemmoth, a doua funcție în ierarhia poliției din Insulele Belize. Ea a fost arestată şi acuzată luni de omor din culpă, a declaratavocatului ei, Godfrey Smith. Smith a mai spus că clientei lui nu i s-a permis eliberarea pe cauțiune.

Departamentul de relaţii publice al poliţiei din Belize a emis vineri o declaraţie în care se arată că Henry Jemmoth, victima, a murit.

Vineri, Chester Williams, comisar de poliţie, a declarat într-o conferință de presă că „doamna Jasmine Ashcroft” a fost reținută şi este cercetată pentru moartea lui Jemmoth. Jasmine Hartin a fost reținută în apropierea locului unde se afla victima și „aparent, avea ceva pe mâini, ce părea sânge‟, informează The Guardian.

Williams a spus că cei doi erau cunoscuţi ca fiind prieteni şi „din ceea ce ni s-a spus, înţelegem că aceștia au băut împreună”. Comisarul a declarat că „trupul lui Jemmoth a fost găsit în apa unui debarcader din San Pedro, cu o plagă împușcată în spatele urechii. În apropiere a fost găsită o femeie cu ceea ce părea sânge pe brațe și pe haine‟.

Jasmine Hartin era neliniștită când a fost găsită pe debarcader

„Hartin era  într-o stare de surescitare, când a fost găsită umblând pe debarcader. Credem că ea este afectată de acest fapt. Pe debarcader a fost găsită și o armă de foc, care s-a dovedit o armă a poliției din Belize, aflată în inventarul lui Henry Jemmoth”.

„Din ceea ce știm, sunt prieteni. Din ceea ce ni s-a spus, am înțeles că beau. Din investigație reiese că ei erau singuri pe debarcader și, da, erau amândoi îmbrăcați complet”, a adăugat comisarul

Jasmine Hartin, o americancă de 38 de ani, este directoare la Alaia Belize și partenera de viață a lui Andrew Ashcroft, patronul hotelului. După ce a fost reținută, nu a vrut să declare nimic până nu îi vine avocatul. A răspuns la întrebările poliției doar în prezența acestuia.

Andrew Ashcroft, fiul mai mic al Lordului Ashcroft, este un cunoscut dezvoltator din Belize. El a deschis hotelul Alaia Belize în mai 2021. Într-o conferinţă de presă în care a anunţat deschiderea hotelului, s-a referit la Jasmine Hartin ca soţie, iar ea a stat alături de el.

Exit mobile version