20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin"Game of Thrones" s-ar putea putea întoarce sub formă de animaţie la HBO Max

„Game of Thrones” s-ar putea putea întoarce sub formă de animaţie la HBO Max

Franciza „Game of Thrones” ar putea fi extinsă la animaţie într-o nouă serie pentru serviciul de streaming HBO Max, relatează joi Reuters. Acesta citează o informaţie publicată miercuri de The Hollywood Reporter.

Directori din cadrul HBO Max al WarnerMedia, companie deţinută de AT&T Inc., au început să organizeze întrevederi cu scenarişti în legătură cu o posibilă serie dramatică de animaţie. Aceasta este destinată publicului adult, potrivit The Hollywood Reporter. Un purtător de cuvânt al HBO nu a dorit că comenteze această informaţie, notează Reuters.

„Game of Thrones”, bazat pe romanele lui George R.R. Martin, a devenit un fenomen global

„Game of Thrones”, bazat pe romanele lui George R.R. Martin, a devenit un fenomen global şi a câştigat 12 premii Emmy.A obţinut inclusiv cea mai importantă distincţie, pentru cel mai bun serial dramatic.

Seria şi-a încheiat difuzarea pe HBO în 2019

Seria şi-a încheiat difuzarea pe HBO în 2019. Directorii din cadrul serviciului de streaming au lucrat pentru a dezvolta noi programe în cadrul francizei, pe o piaţă concurenţială, cu actori precum Walt Disney Co, Netflix Inc şi altele care se luptă pentru atragerea publicului pe platformele de streaming.

HBO lucrează în prezent la o serie spinoff intitulată „House of the Dragon”. Acţiunea va avea loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones”. Seria ar putea debuta anul următor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS