Acasă Magazin Elon Musk a scos pe piață propria marcă de tequila

Elon Musk a scos pe piață propria marcă de tequila

Elon Musk a scos pe piață propria marcă de tequila
Elon Musk a scos pe piață propria marcă de tequila

Celebrul miliardar Elon Musk a scos recent pe piață nu o mașină nouă, ci propria marcă de tequila. Succesul a fost imediat și banii curg în buzunarele nonconformistului om de afaceri american, scrie larepubblica.

Elon Musk ne-a obișnuit cu idei extravagante. De la SpaceX la teleportare, de la PayPal la Tesla. Cu toate acestea, vizionarul manager californian nu este mulțumit. Și este plin de idei. Ultima dintre ele nu are însă legătură cu electricitate, ci cu alcoolul. Mai bine zis cu tequila. 

Elon Musk a decis să scoată pe piață propria sa marcă de tequila, vândută într-o sticlă în formă de fulger, la un preț de 250 de dolari. 

Alcoolul este fabricat în loturi mici, din agave premium de munte și de câmpie, provenite din surse sustenabile. Acesta este maturat timp de 15 luni în butoaie de stejar francez și apoi îmbuteliat într-un recipient de sticlă suflată manual. 

Distilatul, care este vândut doar online (deocamdată numai în Statele Unite, unde este permisă expedierea de alcool prin poștă), s-a vândut deja cu promisiunea că va fi livrat strict până la sfârșitul anului, astfel încât cumpărătorii să îl poată degusta la sărbătorile de Crăciun.

Totul a început cu o glumă de 1 aprilie

De ce tequila? 

Se spune că totul a început de la o glumă făcută pe 1 aprilie 2018, într-o serie de postări glumețe pe Twitter despre posibilul faliment al Tesla. Într-unul dintre aceste tweet-uri, Musk a spus că a fost găsit inconștient lângă un Tesla Model 3, înconjurat de sticle de „Teslaquila” și ținând în mână un bilet pe care scria „faliment”. 

Doi ani mai târziu, Elon Musk a trecut la fapte. Și nu are cum să falimenteze această Tesla Tequila, produsă în colaborare cu marca de alcool Nosotros și distribuitorul Speakeasy.

Exit mobile version