Acasă Magazin Ananas roz, creat după 12 ani de cercetări

Ananas roz, creat după 12 ani de cercetări

Ananas roz, creat după 12 ani de cercetări
Ananas roz, creat după 12 ani de cercetări

O companie americană a ţinut neapărat să dea un nou sens termenului de exotic, şi a creat un ananas roz, care a fost realizat după 12 ani de cercetări, potrivit www.thedenverchannel.com.

Fructul, cu o culoare cel puţin bizară, a fost creat prin proceduri de modificare genetică.

Durează doi ani până când un singur fruct ajunge la maturitate, dar cei care l-au gustat spun că sucul lui merită cei aproape 50 de dolari, cât este preţul unui singur ananas.

Compania de alimente, cunoscută pentru aceste fructe, spune că ananasul Pinkglow este mai suculent și mai dulce decât ananasul normal și durează 2 ani să crească în jungla din Costa Rica.

„Fiind un furnizor de frunte de ananas proaspăt în întreaga lume, Fresh Del Monte se angajează să continue să investească în programul de cercetare și dezvoltare a ananasului pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor”, a declarat Pablo Rivero, vicepreședinte marketing America de Nord, Fresh Del Monte, într-un comunicat al companiei.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version