Acasă Magazin Auto Fiat Chrysler vrea să se descurce și fără alianțe

Fiat Chrysler vrea să se descurce și fără alianțe

Fiat Chrysler vrea să se descurce și fără alianțe
Fiat Chrysler vrea să se descurce și fără alianțe

Șeful Fiat-Chrysler s-a declarat „bucuros” să discute despre posibile alianțe cu alți producători, însă susține că FCA se poate descurca și pe cont propriu, informează Reuters

Grupul Fiat-Chrysler a transmis că este deschis la reluarea negocierilor privind fuziunea cu Renault, însă, în același timp, spune că producătorul francez nu este singurul său posibil partener.

Suntem bucuroși să discutăm despre alianțe, dar ne putem descurca și singuri. Avem un viitor solid și planuri clare pe baza cărora am început investițiile. Asta nu înseamnă că nu suntem interesați de o alianță sau fuziune dacă ar exista un viitor mai bun pentru FCA, a declarat declarat Mike Manley, șeful FCA

Fiat este deschisă să reînceapă negocierile de fuziune cu producătorul auto francez Renault, a spus Manley. El a adăugat că producătorul auto francez nu este singurul partener potențial care să obțină goluri de scară sau de conectare în tehnologia sau în gama de vehicule Chrysler.

Fiat Chrysler retrage propuneri ce miliarde de dolari

Fiat Chrysler a retras, în iunie, o propunere de fuziune de 35 de miliarde de dolari cu Renault, după ce oficialii guvernului francez au intervenit la discuții și au încercat să amâne o decizie cu privire la acord.

Wall Street Journal a raportat vineri că Renault și Nissan încearcă din nou să-și modeleze alianța și să rezolve dezacordurile care au ajutat la deraierea discuțiilor de fuziune cu Fiat Chrysler.

Fiat are un parteneriat de vehicule comerciale cu rivalul francez Peugeot SA. Cele două companii au discutat despre o combinație mai largă înainte ca Fiat Chrysler să-și facă oferta către Renault, au spus oamenii cunoscuți de situație.

Manley a spus că producătorii de automobile nu sunt singurii potențiali parteneri.

Aurelian Marian Soare

Exit mobile version