Acasă Magazin Auto Ferrari adaugă aripi „boomerang” la bargeboard-urile F1

Ferrari adaugă aripi „boomerang” la bargeboard-urile F1

Ferrari adaugă aripi „boomerang” la bargeboard-urile F1
Ferrari adaugă aripi „boomerang” la bargeboard-urile F1

Ferrari a devenit cea mai recentă echipă de Formula 1 care a încorporat aripi în formă de bumerang în pachetul său de bargeboard și a adus componente aerodinamice actualizate la Marele Premiu al Ungariei, conform Autosport.

După ce a trecut prin sezonul timpuriu cu un pachet de bargeboard mai puțin înfundat, Ferrari și-a accelerat dezvoltarea în această zonă după ce au fost descoperite probleme fundamentale cu aerodinamica sa.

Ferrari: Echipa și-a redefinit calea de actualizare

Adăugarea „bumerangurilor” pe tablourile de bord reprezintă o nouă etapă pentru F1. Elementul superior este atașat la una dintre aripioare, iar elementul inferior este montat mai departe, în spate. Cele două sunt menținute la o distanță egală cu un distanțier metalic mic pentru a limita flexia.

Sunet turbo, fără turbulențe

Acest lucru sugerează că Ferrari dorește să consolideze fluxul de aer împins în exterior de mașină, minimizând turbulențele care intră pe podea și creând, de asemenea, performanțele difuzorului.

La rundele recente, performanțele Ferrari în viraje s-au îmbunătățit, deși SF90 are încă un deficit la Mercedes W10 în acea zonă.

Aceste modificări ale secțiunii de barjă par să sublinieze o încercare concertată de a clădi înapoi performanțele suplimentare, deoarece echipa urmărește prima victorie a anului.

Aurelian Marian Soare

Exit mobile version