22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți uşor irascibil în interacţiunile cu cei din jur şi din această cauză este posibil să vă simţiți epuizat psihic. Vă confruntaţi cu neplăceri la locul de muncă. Nu sunt luate în serios de la început, însă se agravează apoi şi vă pun probleme în ceea ce priveşte rezolvarea lor.

Taur
Vă izolați, dar cei din jur nu remarcă acest lucru, pentru că aveți o viaţă socială activă. Sunteți conştient de latura superficială şi efemeră a relaţiilor mondene și vă veți simţi adesea singur în mijlocul petrecerii. Încercați să vă controlați mai bine emoţiile deoarece este singura modalitate ca să vă feriți de dezamăgiri.

Gemeni
Ar trebui, poate, să vă așteptați la conflicte. Dacă vă decideți să atacați, rezultatele vor fi interesante. Este însă nevoie şi de diplomaţie, un joc mai relaxat v-ar ajuta mai mult. Este o zi cu întârzieri la locul de muncă, situaţii complicate şi riscuri.

Rac
Sunteți o fire extrem de raţională şi din această cauză pierdeți multe oportunităţi de a începe o relaţia personală. Important este să nu vă sustrageți responsabilităţilor familiale. Partenerul de viaţă cu greu va trece cu vederea acest lucru. Dacă reuşiți să luați unele decizii dificile, veți consolida legăturile cu acesta.

Leu
Atenţie la cheltuielile excesive. Ascultați sfaturile prudente ale partenerului de viaţă, dacă vreți să evitaţi surprizele neplăcute. Aveți un sentiment de neputinţă şi amărăciune. În curând vă veți regăsi seninătatea şi echilibrul. Dacă vreți să faceți câteva schimbări în carieră, ziua asta e excelentă pentru dumneavoastră.

Fecioară
Foarte sociabil, simţiți nevoia să intrați în contact cu alte persoane. Doriți să comunicați, să împărtăşiți opinii şi să iubiți. Săriți în ajutorul unui prieten făcându-i câteva servicii, pentru a putea să iasă dintr-o situaţie extrem de dificilă.

Balanţă
Fiți mai puţin intransigent şi bazați-vă pe diplomaţie. Discuţiile din familie pot degenera. Munca stagnează, însă este inutil să vă consumați. Veți putea realiza în altă zi ceea ce vă doriți. Dacă lucrurile nu merg cum ați vrea, e foarte posibil să faceți nişte gesturi pe care le veți regreta.

Scorpion
Aveți ocazia să faceți nişte tranzacţii financiare excelente. Discuţiile de afaceri cu interlocutori duri nu sunt recomandate. Aveți totuși parte de reuşite profesionale. Începeți să vă puneți tot mai multe întrebări în legătură cu relaţia personală.

Săgetător
Aveți o ocazie de dezvoltare a calităţilor artistice. Aspectele negative de la locul de muncă vin din tendinţa spre impulsivitate. Vă bucurați de siguranţă financiară. Petreceți ziua meditând la propriile sentimente, pentru că e mai important să găsiți pe cineva cu o personalitatea similară decât intensitate emoţiilor pe care le simţiți faţă de ea.

Capricorn
Aveți grijă să nu deveniți agresiv cu anumite persoane din anturaj care încearcă să vă destabilizeze. Beneficiați de o condiţie fizică bună, în special dacă reduceți ceaiul, cafeaua şi tutunul. Apar dispute cu partenerul de viaţă. În cadrul relaţiei veți încerca să renunțaţi la rutină.

Vărsător
Profitaţi de influenţele astrale benefice pentru a avea conversaţii utile şi a risipi neînţelegerile. Vă bucurați de popularitate, oamenii vă caută, vă scriu şi poate primiți o invitaţie din partea unei persoane de sex opus. Vă simţiți în formă din punct de vedere fizic şi nu ezitaţi să profitaţi pentru a face cât mai multă mişcare în aer liber.

Peşti
Acceptați sfaturile preţioase ale familiei, veți vedea că unele sugestii sunt foarte utile. Simţiți că vă lipseşte ceva important în plan emoţional şi acest lucru vă nelinişteşte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS