8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Veţi lua hotărâri definitive privitor la cariera profesională și la felul în care relaționaţi cu ceilalți. Felul în care sunteţi văzut de ceilalți lasă de dorit. Aveţi șanse de a cunoaște oameni noi și valoroși. Cu puțin efort, bunăvoință și încredere în voi veţi reuși să vă dizolvaţi emoțiile și temerile. De bun augur vă sunt sfaturile unor prieteni.

Taur
Posibile călătorii îndepărtate, planuri de studii sau cercetări diverse. Dialoguri animate cu șefii și autoritățile, e nevoie de prudență și discreție. Relațiile cu prietenii se schimbă, apar oameni noi și de bună calitate. Ar fi bine să vă gândiţi și la relațiile și proiectele în care sunteţi implicat alături de alții.

Gemeni
Există riscul să vă aventuraţi în investiții prea mari și să le duceţi cu greu la bun sfârșit. Evitaţi să achiziționaţi bunuri valoroase sau să vă angrenaţi într-un credit pe termen lung. Chiar dacă acum lucrurile nu se desfășoară cum vă doriți, aveți încredere și răbdare. Schimbări profesionale de anvergură, resposabilități noi.

Rac
Sunt posibile discuții aprinse, multe distorsiuni în gândire și fapte. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Se vor reconfigura unele colaborări sau o relație de cuplu. Intervin cheltuieli diverse, discuții referitoare la banii și bunurile comune cu alții. Posibilități de câștig din colaborări sau moșteniri.

Leu
Ambientul profesional este tensionat, fiţi prudent și îndepliniţi-vă sarcinile de lucru cât mai corect și la timp. Unele relații de muncă se vor reconfigura sau chiar termina. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular. Relațiile parteneriale se animă, existând posibilitatea dialogului constructiv pe teme comune.

Fecioară
Petreceți mai mult timp alături de persoana iubită și de copii, dar aveți grijă să nu exageraţi cu declarațiile amoroase sau cu atențiile. Acceptaţi-le refuzul sau ideile! Se pot evidenția niscaiva probleme de sănătate legate de segmentele aparatului circulator. Dozați-vă eforturile și odihniţi-vă mai mult și conștient!

Balanţă
Este bine să vă puneţi ordine în casă și familie, să trasaţi planuri împreună cu cei dragi și apoi să vă implicaţi ceva mai mult în sarcinile de la locul de muncă. Sunt șanse deosebite de a îmbunătăți ambientul familial, dar nu forțaţi nota căci se pot strica relațiile familiale. Fiţi prudent și evitaţi escaladarea conflictelor!

Scorpion
Multe întâlniri și dialoguri cu prietenii. Schimbul de informații este util pentru toată lumea, dar nu vă divulgaţi intențiile sau slăbiciunile. Unii profită de pe urma altruismului vostru nefondat în anumite situații. Este posibil ca din cauza unor îndatoriri profesionale să intervină neplăceri în relațiile cu cei dragi.

Săgetător
Sunt șanse să vă crească veniturile din munca proprie, dar apare și tentația investițiilor de orice fel. Prudență, pentru că erorile pot fi frecvente. Veţi avea de rezolvat documente personale sau profesionale care necesită deplasări și comunicare intensă cu persoanele din anturajul apropiat. Fiţi prudent și evitaţi să povestiţi despre voi.

Capricorn
Sunteţi dornic de a schimba totul în viață și aveţi șanse deosebite de progres. Finaciar se întrezăresc îmbunătățiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât și despre negocieri fructuoase privind schimbarea condițiilor de muncă sau a activității profesionale. Relațiile cu prietenii și cu neamurile apropiate se animă.

Vărsător
Aveți nevoie de odihnă, relaxare, detașare de cotidian. Organismul este obosit și are nevoie de îngrijiri speciale. Un dialog cu un prieten vă poate ajuta să vă lămuriţi multe și mărunte aspecte delicate din viața voastră. Există persoane în preajmă, pe care ar fi bine să le îndepărtaţi rapid.

Peşti
Întâlniri, discuții, proiecte comune pe termen lung. Nu confundaţi relațiile între ele, în mod special o relație de iubire cu una de prietenie și invers. Zilele astea e vorba numai despre relațiile de prietenie și cele de susținere socio-profesională. Asumați-vă responsabilitatea pentru tot ce scrieţi și aveţi încredere că veţi primi ce vă doriţi la momentul potrivit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS