9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBăieţel de trei ani blocat într-un aparat de jucării, după ce a încercat să câştige un urs de pluş

Băieţel de trei ani blocat într-un aparat de jucării, după ce a încercat să câştige un urs de pluş

Un băieţel de 3 ani, din Mansfield, Nottinghamshire, care era împreună cu fratele său geamăn şi mama sa la un centru de joacă, a trăit o sperietură maximă, după ce s-a blocat în tonomatul de jucării, potrivit Miror. Copilul voia cu disperare să câştige un ursuleţ de pluş la un aparat cu jucării, încât a ajuns blocat cu totul în tonomat.
Natalie Draper, de 37 de ani, mama gemenilor, i-a dus pe Noe și pe fratele său la centrul de joacă, şi l-a lăsat pe băiat în compania unui prieten, timp în care i-a dus fratele la toaletă. Când s-a întors, o altă persoană din mall a întrebat-o: „Băieţelul tău e cel din aparat?”
Băieţelul de trei ani a reuşit să intre cu totul în aparatul cu jucării pentru a se asigura că ajunge la un ursuleţ de pluş pe care şi-l dorea neapărat.
Când s-a întors spre automatul de jucării l-a văzut pe Noah încercând să ajungă la ursuleţul preferat.

“Îi luasem cu mine la un centru de joacă în interiorul unui mall pentru a-i distra dimineaţa, dar nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Câteva minute am lipsit pentru a-l duce pe Joel la toaletă şi l-am lăsat pe Noah să se joace cu un prieten. Când m-am întors, o doamnă m-a întrebat dacă băiatul meu e acolo, la care am răspuns “Unde?” Apoi am descoperit ce se întâmplase” a povestit Natalie.

După 10 minute, trei lacăte rupte şi un semn “aparat nefuncţional” plasat pe maşinărie, Noah s-a reunit cu mama sa, care a avut în final şansa să râdă de situaţie.
“Din fericire echipa de salvare l-a scos în decurs de 10 minute, iar acum ştiu că este în siguranţă, nevătămat. Acum pot să râd de ce s-a întâmpla” a mai declarat femeia.
În ciuda faptului că a reușit să râdă de situația de acum, Natalie a descris experienţa ca fiind ”cele mai terifiante 10 minute” din viaţa ei.

„Deoarece mașina era a unor colaboratori, nimeni de la centrul de joacă nu avea chei pentru a o putea debloca, aşa că au trebuit să spargă lacătele folosind o şurubelniţă, iar apoi să răsucească încuietoarea cu un cuţit. Aşa au rupt uşa şi l-au scos afară” a spus Natalie.
Conform Mirror, totul s-a terminat cu bine în final, iar băieţelul a obţinut ceea ce şi-a dorit.
“Tot ce voia era un ursuleţ de pluş, dacă mi-ar fi cerut banii pe care îi aveam pentru a-l putea cumpăra, nu am fi ajuns la această extremă” a mai spus mama băieţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS