O femeie a furat o rulotă și a făcut prăpăd timp de aproape o jumătate de oră pe străzile din Los Angeles. Trei oameni au fost răniți, la fel și doi câini pe care șoferița îi avea în mașină. Unul dintre ei s-a speriat atât de tare încât a sărit din mers. Și al doilea a încercat să-l urmeze, dar a fost prea tarziu. Mașina s-a oprit brusc după ce a lovit o casă.
Era ora de vârf în Los Angeles când o rulotă era un adevărat pericol public. Imaginile au fost filmate de elicopterul unei televiziuni locale.
Femeia a fost arestată. Cel mai grav afectat de această situatie a fost unul dintre câini, care și-a rupt un picior. Nu este clar dacă animalele erau ale femeii sau ale proprietarului rulotei furate. Deocamdă nu se știu nici motivele pentru care aceasta a furat mașina.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.