6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi bună pentru socializare cu toată lumea. Emanaţi un farmec special, aveţi forţă în cuvinte, iar ideile prezentate de voi vor stârni interesul unora. Astfel puteţi câştiga atât adepţi, susţinători serioşi, cât şi doritori de a se implica alături de voi în proiecte profesionale pe termen lung.

Taur
Vă puteţi ocupa cu succes de studii, de lecturarea cărţilor deosebite sau pentru a planifica un program de studiu, printr-o formă oficială de şcolarizare, alături de un grup de lucru, cu îndrumători, profesori de bună calitate. Interesul pentru filozofie, pentru abordarea vieţii dintr-o perspectivă nouă vă relaxează.

Gemeni
Orientaţi-vă eforturile şi atenţia spre bugetul comun cu alţii. Sunt momente bune pentru a stabili cheltuielile mari pe facturi, taxe, impozite sau pentru a plănui investiţii de anvergură. Deocamdată, puneți totul pe hârtie, sfătuiţi-vă şi cu cei dragi, însă ar fi bine să vă gândiţi şi la a discuta cu un specialist financiar.

Rac
Sunt momente bune pentru a pune la punct activităţi comune cu alţii, a discuta termenii şi condiţiile de desfăşurare a unor parteneriate profesionale. Posibil să întâmpinaţi unele obstacole din partea unora care nu doresc, în secret, ascensiunea personală sau profesională.

Leu
Este o zi în care puteţi rezolva multe la serviciu, dar şi acasă în plan personal. Însă este posibil să călătoriți pentru toate acestea, chiar se poate întrezări şi o călătorie în străinătate sau lucrul cu parteneri străini. Fiţi prudent şi aveţi încredere că vă veţi descurca foarte bine.

Fecioară
Primează relaţiile amoroase şi distracţia astăzi. Foarte uşor şi frumos vă puteţi pune în valoare fie delectându-vă cu activităţile specifice unui hobby, fie participând alături de cei dragi la reuniuni amuzante şi recreative.

Balanţă
Contextul astral de astăzi vă predispune la a vă gândi mai mult la oamenii şi evenimentele copilăriei şi adolescenţei. Puteţi lua legătura cu neamurile, fie vizitându-le, invitându-le la voi acasă, fie macar tăifăsuind la telefon sau prin intermediul calculatorului.

Scorpion
Dialogurile şi întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat vă aduc multe informaţii utile şi perspectivele unor parteneriate profesionale de bună calitate. Chiar şi la nivel de discuţie dacă rămân unele situaţii discutate astăzi tot vă prind bine, pentru că pe viitor veţi profita de cele aflate acum.

Săgetător
Se pare că sunteţi preocupat de cumpărături, atât pentru mofturile personale, cât şi pentru cei dragi. Tendinţa perioadei este de a cheltui pe distracţii, obiecte de înfrumuseţare personală sau ambientală, pentru copii, dar şi pentru cei apropiaţi care chiar ar avea nevoie de sprijin material din partea voastră.

Capricorn
Transformaţi această zi într-o sărbătoare personală, în care să fiţi darnic cu voi înșivă, cu ceilalţi, să vă bucuraţi de tot ce vă înconjoară, făcând abstracţie de situaţiile neplăcute cu care este posibil să vă confruntaţi în această perioadă. Schimbările de care aveţi nevoie în structura ființei le puteți aborda începând de astăzi cu ușurință și cu succes garantat.

Vărsător
Sunteți secretos astăzi și cufundat în gânduri. De fapt, sunt momente bune pentru a privi atent la relațiile și evenimentele din viața dumneavoastră și a trasa planuri personale și profesionale noi. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat vă vor oferi soluții interesante și de mare folos.

Peşti
Ziua vă aduce relații bune cu prietenii, dar și cu persoanele din segmentul profesional. Puteți afla informații utile în varii domenii de viață. Mai ales pentru a vă îmbunătăți competențele la serviciu este recomandat să ascultați ceea ce vă spun ceilalți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS