8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei, socializaţi cu eleganţă şi vă puteţi folosi de anumite relaţii pentru a deschide noi culoare de creativitate în viaţa voastră. Simţiţi nevoia să vă eliberaţi de gândurile obsesive legate de viitor şi încercaţi să vă puneţi în slujba celorlalţi, să fiţi mai atent cu ei, la nevoile lor şi la stările lor sufleteşti.

Taur
Astăzi există posibilitatea să intraţi în posesia unor sume de bani restante, de la care aproape că v-aţi luat gândul că le veţi mai recupera. Aşa că puteţi începe planurile pentru o călătorie de vacanţă cât mai departe de casă. Este o zi bună pentru a vă implica şi în activităţile de rutină.

Gemeni
La serviciu sunteţi plin de inspiraţie creatoare şi oferiţi soluţii şi în situaţiile aparent fără ieşire. Dacă hotărâţi să vă petreceţi ziua în mijlocul prietenilor, veţi străluci. Orice provocare vă vine în zona carierei se disipează imediat ce vă amintiţi că vă puteţi folosi de intuiţia voastră remarcabilă.

Rac
Este o zi în care începeţi să vedeţi luminiţa de la capătul tunelului, cel puţin când vine vorba de familie, cămin şi, pe plan secund, alte parteneriate pe termen lung. În ciuda îndoielilor care încă persistă în mintea voastră, sunteţi destul de ferm şi de hotărât să începeţi să construiţi planuri pe termen lung.

Leu
Este o zi foarte bună pentru comunicare, pentru relaţiile de prietenie şi pentru iniţiative pe termen lung, având la bază idei inovatoare, revoluţionare şi neconvenţionale. Puteţi găsi soluţii frumoase şi pentru proiectele în care sunteţi implicat.

Fecioară
În sfârşit, aveţi sentimentul că munca voastră nu a fost în zadar, că sunteţi recompensat cu adevărat pentru eforturile pe care le-aţi depus la locul de muncă. Puteţi avea parte de o promovare în carieră sau de onoruri la nivel de expunere publică.

Balanţă
Pentru voi este o zi în care vă lăsaţi cuprins de sentimente înălţătoare, sincere, de iubire necondiţionată. Şi aveţi posibilitatea să le şi manifestaţi cu toată forţa voastră interioară. Aveţi revelaţia faptului că, pe cât de mult vă iubiţi pe voi, pe atât de mult puteţi să oferiţi celorlalţi.

Scorpion
Vă refaceţi legături pierdute cu prieteni vechi. Este posibil să primiţi o ofertă să fiţi îndrumător sau profesor, să ţineţi nişte cursuri pe specializarea pe care o aveţi, lucru care vă va ajuta să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă iubiţi mai mult. O colegă de serviciu vă susţine moral în hotărârile pe care le luaţi privind noile proiecte.

Săgetător
E posibil să primiţi o veste care vă va schimba total optica despre viaţă. Fie este o veste din străinătate care vă va aduce un impuls creativ, fie un bărbat vă ajută să vă reconstruiţi imaginea publică şi cariera. Una peste alta, este o zi în care simțiţi că Universul este de partea voastră.

Capricorn
Este o zi în care vă manifestaţi gratitudinea faţă de prieteni în special şi în general faţă de oamenii care sunt în jurul vostru şi care v-au fost alături când aţi avut mai mare nevoie. De asemenea, este o zi în care relaţiile de parteneriat devin pline de viaţă şi de energie.

Vărsător
Puteţi avea sentimentul că eforturile pe care le-aţi depus în ultima perioadă, pentru dezvoltarea personală, nu au fost în zadar. Vă este mult mai simplu să găsiţi resurse pentru a vă implica în activităţile zilnice şi să găsiţi soluţii pentru problemele de serviciu.

Peşti
Pentru voi este o zi a revelaţiilor. Puteţi scăpa de fricile care v-au măcinat atâta vreme, de obsesiile legate de propria persoană, şi de iluzia că nu sunteți îndeajuns de bun pentru cei din jur. Este o zi în care vă puteţi redescoperi izvoare de creaţie pe care le credeaţi de mult secate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS