29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Trebuie să vă împărţiți între activitatea profesională şi cea familială. Până la finalul zilei, veți primi recompensa cuvenită pentru eforturile profesionale. Dacă nu sunteți cuplat, singurătatea vă afectează serios dispoziţia. Un prieten încearcă să vă distragă atenţia, aşa că ar fi bine să-l lăsați.

Taur
Aveți grijă de bani şi verificați să fi plătit toate impozitele. Sunteți mai puţin dinamici decât de obicei, în schimb deveniți mai calm. Nu este un moment bun pentru a face experienţe culinare. Apar schimbări și instabilitate la locul de muncă. Se poate ca lucrurile care nu vă plac să fie benefice pe termen lung.

Gemeni
Tindeți să vă refugiați în viaţa profesională pentru a scăpa de grijile de acasă. Analizați cu dificultate greutăţile şi aveți în general o stare proastă. Este important să aveți grijă de buget, altfel veți ajunge într-o situaţie dificilă. Luxul şi confortul pot fi obţinute numai dacă dispuneți de sume îndeajuns de mari.

Rac
Vă doriți o mai mare stabilitate în relaţiile sentimentale. Pentru aceasta este nevoie de un efort şi din partea dumneavoastră. Evitați excesul de tutun, alcool şi dulciuri. Sunteți foarte creativ şi pentru a obţine succes la locul de muncă aveți susţinerea unor persoane importante.

Leu
În cuplu, evitați discuţiile cu partenerul despre problemele domestice mai puţin importante. Încercați să îmbunătățiți relaţia printr-o mai mare complicitate în doi. Întâlnirile cu persoanele din străinătate sunt favorizate de astre şi pot aduce schimbări profitabile în viitorul dumneavoastră.

Fecioară
Vă lipseşte discernământul în ceea ce priveşte opţiunile pe care le aveți în viaţa amoroasă. Atmosfera devine suficient de tensionată pentru a duce chiar şi la o ruptură. Chiar dacă sunteți apăsat de rutina profesională, este bine să perseverați, altfel delăsarea va bate la ochi. Intuiţia e un atu de care veți avea nevoie.

Balanţă
Feriți-vă de operaţiunile bancare riscante. Cereți garanţii în scris. Este bine să vă înfrânați cuvintele şi gesturile care ar putea să aibă consecinţe neplăcute. Într-o relaţie, nu încercați să faceți lucrurile să devină realitate pentru că, în curând, nu veți mai avea ce să faceți.

Scorpion
Regăsiți în persoana iubită nobleţea şi generozitatea pe care le apreciați. Este o zi bună pentru logodne, căsătorii sau pur şi simplu pentru petrecerea timpului în doi. Trebuie să vă faceți ordine în afaceri. Entuziasmul profesional e reţinut de opoziţii, ezitări sau restricţii financiare. Lucrurile se vor schimba în bine.

Săgetător
Încercați să găsiți un aspect pozitiv în orice situaţie. Trebuie să câştigați o mai mare autonomie afectivă şi să alungați gândurile rele. În ceea ce priveşte banii, nu sunteți deloc dispus să ascultaţi sfaturile celor din familie. Vă idealizați viaţa sentimentală, fiind dispus să faceți orice pentru a vă îndeplini fanteziile.

Capricorn
Astrele vă influenţează pozitiv viaţa sentimentală. Voinţa şi energia dumneavoastră sunt cele mai bune atuuri. Superiorii ştiu să aprecieze aceste calităţi. Este un moment ideal pentru consolidarea situaţiei materiale, tranzacţii imobiliare sau pentru asigurarea unui viitor după pensionare.

Vărsător
Aveți de împărţit afecţiune şi e foarte plăcut pentru ceilalţi să-şi petreacă timpul cu dumneavoastră. Ziua vă rezervă o ambianţă decontractantă, fără drame, cu relaţii noi şi simpatice. La locul de muncă deveniți exagerat de exigent și astfel pierdeți timp, fără a obţine rezultate mai bune.

Peşti
Faceți ordine în viaţa sentimentală. Simţiți nevoia de a fi iubit şi de a vă bucura de o relaţie armonioasă cu cineva faţă de care nutriți sentimente puternice. Folosiți-vă de diplomaţie, pentru a vă bucura în continuare de linişte acasă. Sunteți mult mai creativ decât de obicei, în special dacă sunteți artist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS