11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDecorațiuni pentru grădină. Idei de amenajare a grădinii la îndemâna oricui

Decorațiuni pentru grădină. Idei de amenajare a grădinii la îndemâna oricui

Grădina este spațiul pe care îl iubim și în care iubim să ne relaxăm, în special primăvara. Și cum primăvara a pus stăpânire peste grădinile noastre, trebuie să facem tot ce ne stă în putință să le transformăm în adevărate oaze colorate de liniște și de relaxare, cu care să ne mândrim. Prin diferite decorațiuni și plante extrem de ușor de întreținut și de realizat, putem face asta fără prea mult efort și prea mulți bani. Ideile pentru amenajarea grădinii pe care ți le vom prezenta mai jos te vor inspira cu siguranță.

  • Roata decorativă divizată egal în porțiuni pe care poți planta flori și verdețuri. Rezultatul va fi foarte atrăgător și inovator.

roata decorativa amenajare gradina

roata decorativa 2

  • Flori care se cultivă primăvara prin plantarea bulbilor. Laleaua, zambila, frezia, gladiola și begonia sunt doar câteva dintre florile pe care le îndrăgim și pe care le putem planta primăvara. Parfumul lor puternic și paleta variata de culori îți vor face grădina să miroasă și să arate ca un paradis!

flori primavara 1

flori primavara 2

flori primavara 3

flori primavara 4

  • Ghivecele cu flori nu se vor demoda niciodată. Dar aceste „căsuțe” ale florilor își tot schimbă forma și aspectul pentru a fi actuale, amuzante și estetice. Înfrumusețează-ți grădina cu câteva flori în ghivece „la modă” precum cele din fotografiile de mai jos, și-ți garantăm că nu vor trece neobservate și nelăudate.

 

ghiveci flori 2

ghiveci flori 3

ghiveci flori 4

ghiveci flori 5

ghiveci flori 6

  • Mini grădinile sunt drăguțe și amuzante și nu există nicio curte sau grădină în care să nu-și găsească locul. Inspiră-te din aceste fotografiile și fă-ți și tu măcar una împreună cu cei mici. Vă veți distra de minune, iar rezultatul va fi spectaculos.

mini gradina 1 mini gradina 2 mini gradina 3 mini gradina 4

  • Căsuțele pentru păsări sunt un alt obiect de deloc care-și pot găsi locul în grădina ta. Nu trebuie să fii un tâmplar desăvârșit ca să realizezi una. Folosește-te de unul dintre sutele de tutoriale de pe Internet pe această temă, lasă-ți imaginația să facă toată treaba și nu uita să te distrezi!

casa pentru pasari 1 casa pentru pasari 2 casa pentru pasari 3

  • Roaba cu flori arată atât de bine în orice grădină! Este unul dintre obiectele decorative pentru grădină pe care le iubim cel mai mult și poate fi și vedeta grădinii tale cu puțină ambiție și îndemânare.

roaba cu flori 1 roaba cu flori 2 roaba cu flori 3 roaba cu flori 4

  • Aranjamente florale din cauciucuri. Din 3-4 cauciucuri vechi care stau aruncate prin gospodăria ta poți face jardiniere pentru flori, leagăne pentru cei mici, ghivece și multe alte minunății. Lasă artistul din tine să iasă la iveală și să meșteșugărească decorațiuni amuzante și interesante pentru grădina ta.

aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite 9 aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite 8 aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite 6 aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite 5 aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite 4 aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite 3 aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite 2

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS