10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Veţi pune punct în multe relații din anturajul apropiat, se vor înteți activitățile intelectuale, demersurile profesionale și dialogurile cu ceilalți. Este posibil să vă remodelaţi mentalitatea și felul în care vorbiţi și relaționaţi cu ceilalți. În urma aflării unor secrete despre unii sau despre acțiunilor lor veţi decide să vă îndepărtaţi rapid de ei.

Taur
Este rost să primiţi salariu, bonusuri sau cadouri din partea celor dragi. Pot apărea cheltuieli legate de o călătorie sau pentru a vă implica într-un curs de formare personală sau profesională. Relațiile cu anturajul apropiat vă dau bătăi de cap, pentru că mulți vor dori să vă provoace la tot soiul de discuții și acțiuni mai mult în folosul lor.

Gemeni
Ar fi bine să vă reevaluaţi relațiile, situațiile în care sunteţi implicat și să vă remodelaţi felul de a fi și de a vă raporta la ceilalți. În urma analizării vieții de până acum, constatările pot fi foarte surprinzătoare. Lăsaţi emoțiile și reproșurile deoparte și trasaţi alte planuri de viitor. Dozați-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Rac
Tendința de a vă izola de lume este accentuată. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă cu voi înşivă pe îndelete. Foarte multe informații revelatoare veţi primi pe căi mai puțin obișnuite. Partenerul de viață și colaboratorii vă vor înțelege stările și trăirile, dar cu greu se vor abține de la provocări.

Leu
Relațiile cu prietenii și proiectele socio-profesionale vor cunoaște schimbări importante și definitive. Este bine să vă rezervaţi momente pentru a vă gândi pe îndelete la oamenii și faptele din jurul vostru. Fiţi prudent și răbdător! Vă sunt favorizate odihna și detașarea de cotidian. Planificaţi o excursie alături de cineva drag.

Fecioară
Poate intra în discuție finalizarea unor proiecte, a unor sarcini de lucru, sau schimbarea termenilor și condițiilor de desfășurare a unor colaborări. Tensiunile sunt accentuate, e dificil să ajungeţi la un consens cu ceilalți. Fiţi foarte prudent, vă poate fi deteriorată imaginea publică și chiar puteți pierde susținerea unor oameni de vază.

Balanţă
Se pare că vă veţi schimba multe dintre concepțiile de viață. La asta vor contribui și membrii familiei, rudele sau prietenii apropiați. Comunicarea este deficitară, existând riscul să luaţi decizii eronate sau să formulaţi opinii neconforme cu realitatea. Alegeți-vă cuvintele cu grijă și evitaţi discuțiile ample!

Scorpion
Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de segmentul financiar. Este posibil să achitați datorii restante, să lămuriţi aspecte legate de credite, investiții sau să rezolvaţi documente financiare aferente unor bunuri patrimoniale. Schimbul de informații, călătoriile, studiile, activitățile cultural-educative vor fi frecvente.

Săgetător
Se conturează un final de capitol fie într-o acțiune comună, fie o relație propriu-zisă se încheie pe neașteptate. Neînțelegerile din cadrul parteneriatelor pornesc de la cheltuielile și veniturile comune. Se pare că investiți prea mult în mofturi personale sau în nevoile celor dragi, afectând cumva relațiile parteneriale.

Capricorn
Atenția și eforturile vă vor fi atrase de ceea ce se petrece la serviciu. Se finalizează o etapă importantă, fie prin rezolvarea definitivă a unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea condițiilor de lucru sau prin schimbarea colegilor. Prudență, calm, răbdare! Sunteţi foarte combativ, riscând să stricaţi relații și situații bune.

Vărsător
Se finalizează o etapă fie prin lămurirea definitivă a unei relații, prin renunțarea la o relație sentimentală, fie prin detașarea de cineva drag. Puteți descoperi informații prețioase privitoare la cei dragi sau puteţi afla despre unele decizii și acțiuni secrete ale acestora. La serviciu este multă forfotă, aveţi de rezolvat sarcini urgente și complicate.

Peşti
Ceea ce se petrece în segmentul domestic și în relațiile cu familia va determina schimbări majore în plan personal. Sunt posibile discuții aprinse cu familia și cu neamurile pe teme patrimoniale. Apar schimbări familiale și patrimoniale majore, definitive și unele chiar radicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS