Acasă Magazin De ce să nu cureți cartofii noi de coajă

De ce să nu cureți cartofii noi de coajă

Cartofii proaspeți de primăvară conțin cantități mari de vitamina C și alte vitamine mai puternice precum vitaminele B1, PP, K.

În compoziția cartofilor se află apa, amidon, zaharuri, celuloză, grăsimi și proteine, o cantitate semnificativă de aminoacizi și săruri minerale.

Cu toate acestea, celuloza este de doar 0.5% în cartofii noi. De asemenea, aceștia nu conțin substanțe toxice.

Cel mai bine este să consumați cartofii noi necurățați, după ce i-ați spălat foarte bine. Astfel nu se pierd substanțele nutritive.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version