16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sarcinile de lucru pe care trebuie să le realizaţi cu alţii se desfăşoară anevoios, iar neplăcerile salariale persistă. Priviţi totul cu detaşare, dar în acelaşi timp strecuraţi-vă printre situaţii şi relaţii în mod onorabil. Aveţi mai multă grijă de voi, pentru că sănătatea sistemului digestiv este precară.

Taur
Discrepanţa dintre nevoile voastre sufleteşti şi ceea ce obţineţi din partea altora ţine doar de felul în care vă raportaţi la lumea înconjurătoare. Pentru că sunteţi foarte combativ în ultimul timp, deşi aveţi intenţii bune, reuşiţi să provocaţi animozităţi în jurul vostru.

Gemeni
Aveţi şanse să vă puneţi ideile în practică, atât cele care privesc reamenjarea spaţiului de locuit, cât şi ideile referitoare la organizarea unor reuniuni familiale cu majoritatea rudelor. Dacă vă străduiţi să vorbiţi pe înţelesul tuturor, vă veţi câştiga atât admiratori, cât şi susţinători.

Rac
S-ar putea să fiţi asaltat de multă lume. Există în sufletul vostru o temere legată de toate aceste relaţii, însă sunteţi subiectiv. De fapt, vi se creează contexte pentru a face o selecţie drastică. Aveţi încredere în flerul vostru şi debarasaţi-vă fără menajamente de orice persoană pe care o simţiţi inoportună.

Leu
Vă preocupă aspectele materiale ale vieţii cotidiene. Posibil să vă necăjiţi pentru că, deocamdată, bugetul disponibil vă permite puţină libertate de mişcare. Dacă vreţi să priviţi lucrurile prin prisma faptului că dacă acum aveţi o anumită sumă, aceasta vă este suficientă, sufletul vostru se va linişti.

Fecioară
Starea de spirit este schimbătoare. Dialogurile cu persoanele din anturajul profesional vor contribui la reorganizarea programului cotidian, pentru cel puţin patru săptămâni. Nu vă îngrijoraţi că veţi ieşi din zona voastră de confort psihic.

Balanţă
În prima parte a zilei sunteţi discret şi cu gândurile departe. Posibil să vă dea de furcă bugetul disponibil sau chestiunile financiare comune cu alţii, dar primiţi soluţii pentru tot ce vă frământă. Aveţi grijă şi de sănătate, pentru ca tumultul sufletesc vă oboseşte.

Scorpion
Evitaţi agitaţia generată de întâlnirile şi dialogurile cu multă lume! Cel mai bine ar fi să vă rezervaţi ziua pentru voi, să vă detaşaţi de tot ce vă înconjoară şi să plănuiţi în taină abordarea unor relaţii de bună calitate, mai ales în domeniul profesional. Îngrijindu-vă corespunzător, aveţi nevoie de odihnă, somn şi mult aer curat.

Săgetător
Se întrezăresc dialoguri importante în segmentul profesional. Aveţi nevoie de cât mai multe păreri şi sfaturi, pentru că sunteţi vulnerabil în acest plan. Este bine să fiţi discret, să observaţi atent ce se petrece în preajma voastră şi să plănuiţi în taină schimbări majore pe toate segmentele vieţii.

Capricorn
Gândurile năvălesc haotic, fiindu-vă dificil să le ordonaţi. Controlaţi-vă, lăsaţi temerile deoparte şi aveţi încredere că totdeauna Univers vă vine în ajutor. Datorită unor veşti despre o persoană de departe sau despre o călătorie plănuită demult vă reorganizaţi activităţile pentru următoarele patru săptămâni.

Vărsător
Verificaţi achitarea facturilor, plata serviciilor, taxelor. Este bine să aveţi în vedere şi nevoile celor dragi, pentru care trebuie să alocaţi o anumită sumă de bani sau să vă oferiţi sprijin moral. Temerile vizavi de bugetul disponibil sunt constructive, pentru că vă vor ajuta să drămuiţi fiecare ban cum se cuvine.

Peşti
În relaţiile parteneriale se pot răsturna situaţii, colaborări care până acum se desfăşurau într-un regim convenabil. Ar trebui să fiţi prudent în discuţii, deoarece aveţi tendinţa de a riposta dur la orice remarcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS