12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Magazin Un actor englez a murit pe scenă, la scurt timp după ce...

Un actor englez a murit pe scenă, la scurt timp după ce făcuse o glumă macabră

-

Ian Cognito, un actor englez de stand up, a murit pe scenă în timpul unui spectacol, la puţin timp după ce întrebase publicul: „Ce aţi face dacă aş face stop cardiac aici pe scenă? Eu cred cî după ce m-aş trezi, aş vorbi în alta limbă”.

La doar câteva minute, Ian a început să se simtă rău, a luat loc pe scaun, după care nu s-a mai ridicat, făcând stop cardiac. Spectatorii au crezit că face parte din spectacol, dar după aproape 3 minute, două persoane au mers să îl resusciteze, fără succes.

Actorul avea 60 de ani şi era cunoscut pentru umorul său negru, având multe glume bazate pe tema morţii.
Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.