16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi energie, chef de viaţă şi vreţi să vă implicaţi în tot şi toate. Bine ar fi să vă rezumaţi doar la ale voastre şi să-i lăsaţi pe ceilalţi să-şi vadă de treburile lor. Tendinţa zilei este de a vă refugia în problemele celorlalţi şi de a vă lăsa pe voi deoparte.

Taur
O zi bună de a sta doar cu voi înşivă. Stările voastre de spirit fluctuează mult şi bine ar fi să nu lăsaţi să se vadă acest lucru. Sunt posibile probleme la nivelul capului, dar le veţi depăşi uşor cu ajutorul remediilor naturiste. Relaţiile colegiale sunt delicate.

Gemeni
Prietenii şi protectorii revin în atenţia voastră cu multă forţă. Sunt posibile dialoguri în contradictoriu, demne de luat în considerare. Ar trebui să vă îndreptaţi eforturile mai mult către relaţia cu persoana iubită sau, funcţie de caz, către relaţia cu copiii.

Rac
Cariera este domeniul foarte accentuat astăzi. Vă doriţi o imagine mai bună în ochii lumii, însă doar voi aveţi puterea de a crea acest lucru. Este posibilă o discuţie aprinsă cu o persoană cu autoritate, dar cu prudenţă şi calm veţi depăşi momentele delicate.

Leu
Relaţiile cu străinătatea sunt la mare căutare. Puteţi vorbi sau primi veşti de la cineva aflat departe de graniţele ţării sau vă puteţi hotărî să plecaţi într-o călătorie îndepărtată. Sunt aspecte importante, cu urmări majore. Dialogurile cu persoane erudite, lecturarea unei cărţi filozofice, meditaţiile în locuri sfinte sunt variante de liniştire şi de elevare a sufletului.

Fecioară
Sunt momente favorabile achitării datoriilor de orice fel. Verificaţi-vă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Se pare că, deocamdată, dispuneţi de puţini bani, însă lecţia acestei perioade este găsirea echilibrului între laturile materiale şi cele spirituale ale vieţii.

Balanţă
Este o zi bună de a vă ocupa de relaţiile parteneriale. Sunt posibile reproşuri din partea celorlalţi, dar dreptatea este de partea lor. Nu prea aveţi chef de alţii, dar astrele vă sfătuiesc să fiţi mai atent la cei apropiaţi. În cazul în care sunteţi implicat într-un proiect, bine ar fi să verificaţi etapele de lucru şi modul în care veţi fi remunerat pentru munca depusă.

Scorpion
Aveţi multe treburi de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt conflictuale, aşa încât bazaţi-vă doar pe eforturile voastre. Sănătatea fluctuează pe segmentele capului şi secundar pe sistemul renal. Evitaţi eforturile fizice majore şi folosiţi doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării voastre.

Săgetător
Pe chipul vostru se poate citi astăzi bucurie şi chef de joacă. Sunteţi creativ, putând găsi cu uşurinţă rezolvări la toate problemele vieţii. Însă, relaţia cu persoana iubită este destul de umbrită. Alţii ar putea întâmpina ceva neplăceri din partea copiilor.

Capricorn
O zi potrivită pentru treburi gospodăreşti. Chiar dacă gândurile vă zboară către alte zări, tot acasă este cel mai bine. Sunt favorizate curăţeniile generale, reamenajările locative şi dialogurile cu membrii familiei. Vor apărea divergenţe de opinie cu cei dragi, dar totul se va sfârşi cu bine.

Vărsător
Sunteţi mai mult pe drumuri astăzi. S-ar putea să fiţi nevoit să rezolvaţi diverse comisioane pentru un prieten apropiat sau pentru o rudă. Implicaţi-vă cu drag, deoarece veţi avea de câştigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia. Pe de altă parte, un dialog cu cineva drag v-ar putea pune pe gânduri.

Peşti
Aspectele financiare cotidiene vă ocupă întreaga zi. Este vorba despre cumpărăturile necesare traiului. S-ar putea să primiţi cadouri sau recompense mărunte, dar suficiente ca să vă încânte. Fiţi prudent în relaţiile cu prietenii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS