Acasă Magazin Cel mai puternic antibiotic natural. Este folosit din vechime, dar mulți nici...

Cel mai puternic antibiotic natural. Este folosit din vechime, dar mulți nici nu știu despre el

-

Se­minţele de chi­men negru sunt un remediu tradi­ţio­nal folosit în zona medoteraneeană și arabă pentru astm, tuse, dureri de sto­mac, colici şi dureri abdo­minale, slă­biciune şi oboseală generală, reuma­tism, boli ale larin­gelui şi ale gurii, boli de piele şi can­cer, potrivit realitatea.

Se credea, de asemenea, că ajută la refa­ce­rea femeii după naş­tere, re­glea­ză menstruaţia, stimu­lea­ză funcţiile hepa­tice şi renale, ajută digestia, dizolvă pietrele la rinichi, de asemenea ajută memoria, puterea de concen­trare şi atenţia, anunță doctorulcasei.ro.

Preparate din chimen negru:

* Mâncaţi seminţe de chi­men ca atare.

* Pulbere: seminţele de chimen se macină până se transformă în pulbere şi se iau cu apă sau cu lapte, câte 3-4 linguri pe zi.
* Seminţe cu miere: o lin­gură de seminţe de chi­men amestecată cu o linguriţă de miere se ia de 3-4 ori pe zi.

* Decoct: se fierbe o lingură de seminţe de chi­men negru 2-3 minute într-o cană de apă, se lasă la infuzat, apoi se strecoară.

* Seminţe cu lapte: se pune pe foc o cană de lapte, la care se adaugă 2 linguri de seminţe de chimen. Când începe să fiarbă, se trage deoparte. Când s-a ră­cit, se strecoară şi se bea.
* Se presară seminţe de chimen pe pâine şi pro­duse de patiserie

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi grijă de valorile din viaţa voastră. Aveţi ocazia să conştientizaţi de ce aveţi nevoie pentru a obţine pe viitor un...

Cât ne ajută exercițiile oculare?

Tensiunea acumulată într-o zi la nivelul ochiului, fie după statul cu orele în fața calculatorului, TV, citit, scris, limitează flexibilitatea...