22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Familia este sursa principală de energie pozitivă. Cât timp primiţi de la cei dragi atâta iubire necondiţionată şi, mai presus de toate, atâta înţelegere, sunteţi capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce vă apropie mai mult.

Taur
Printr-o stare de meditaţie sau rugăciune, puteţi combina de minune luciditatea gândurilor cu dimensiunile spirituale ale eului vostru. Sunteţi în faţa unui moment în care nu ajunge doar percepţia raţională, foarte dezvoltată de altfel, ci e nevoie şi de altceva, ceva ce depăşeşte educaţia sau convingerile religioase.

Gemeni
A venit momentul să luaţi o decizie majoră prin care să daţi alt curs existenţei. E un moment de renaştere chiar, deoarece sunteţi pe cale să alegeţi alt drum, să acceptaţi alt stil de a fi sau de a acţiona, şi totul ţine de propria alegere. Nimeni nu vă obligă să faceţi schimbarea, ci, dacă e să aibă loc, e numai creaţia propriei voinţe şi a propriilor gânduri.

Rac
Două aspecte stau la baza marilor succese, răbdarea şi încrederea. Dacă simţiţi că vă lipsesc, învăţaţi să le educaţi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri are acest rol: de a vă mai domoli graba şi de a vă alunga temerile sau suspiciunile.

Leu
E foarte stimulativ să vedeţi ce bine evoluează lucrurile atunci când puneţi atâta suflet în ceea ce faceţi. Vă place activitatea de care vă ocupaţi, dar şi anturajul în care vă aflaţi, şi când toate merg excelent, e normal să ajungeţi la rezultate foarte bune. Viaţa sentimentală cunoaşte astăzi un val ascendent.

Fecioară
Vă remarcaţi printr-o atitudine severă ce vă va ajuta să vă atingeţi mai bine scopurile. A fi amabil, a asculta părerile celor din jur cu un dram de supunere nu e în beneficiul vostru.

Balanţă
Creativitatea şi inteligenţa îşi dau mâna de minune în planurile voastre de azi, pentru că aduceţi la lumină proiecte care vă fac şi imensă plăcere şi vă inspiră şi un sentiment de satisfacţie intelectuală. Deţineţi soluţiile cele mai bune, informaţiile cele mai solide şi, peste toate, şi o fantastică bucurie de a vă ocupa de acest proiect.

Scorpion
Dacă se adună la un loc mai multe energii şi rezultatele vor apărea mai repede! Nu încercaţi să le faceţi singur pe toate, pentru că cele mai bune rezultate apar din acele activităţi în care ştiţi să colaboraţi eficient cu ceilalţi.

Săgetător
Se încheie un ciclu din viaţa voastră, şi ca la orice final de drum, a venit vremea bilanţului. Pe de o parte vă bucuraţi că totul s-a terminat şi că puteţi închide capitolul, pe de altă parte vă mustră unele gânduri că puteaţi face lucrurile mult mai bine. Încercaţi să vă detaşaţi de tot ce a fost, nu rămâneți blocat în fostele etape.

Capricorn
Dacă vă place să scrieţi, înseamnă că vă urmaţi pasiunea interioară şi merită s-o dezvoltaţi şi mai mult, s-o duceţi mai departe, pentru că aveţi resurse imense de creativitate şi inspiraţie. Dar dacă nu aţi avut până acum preocupări din zona scrisului, trebuie să începeţi de undeva.

Vărsător
Participaţi la un eveniment emoţionant, care scoate la iveală latura voastră sensibilă. Vă întâlniţi cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care vă era dor, cu un grup de persoane adunat în jurul unui moment cu tentă emoţională extrem de intensă, care vă va afecta şi pe voi.

Peşti
Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei din jur, cei care vă sunt concret alături, ci puteţi avea şi prieteni… nevăzuţi. Discutaţi cu ei cu lejeritate chiar şi fără a-i vedea, dar îi simţiţi atât de puternic pe aceeaşi lungime de undă, aşa cum nu simţiţi pe nimeni, în lumea exterioară palpabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS