6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProconsul, petrecere între prietenii de suflet pentru 20 de ani de carieră muzicală

Proconsul, petrecere între prietenii de suflet pentru 20 de ani de carieră muzicală

Seară memorabilă pentru trupa Proconsul. Membrii trupei au sărbătorit, în compania prietenilor apropiați din lumea muzicală și nu numai, 20 de ani de balade pe care le cântă din suflet fanilor. Evenimentul invitându-i pe artiștii prezenți la o seară de distracție pe ringul de dans.
La spectacolul, care a fost organizat ca o avanpremieră la concertul extraordinar de la Circul Mertopolitan București din 14 mai, au cântat din public, alături de Proconsul, Adrain Daminescu, Dan Bitttman, Doru Todoruț, Dragoș Udilă, Eduard Sanda, Mihai Mărgineanu, Francisca, Amna Nicoleta Nucă și vedetele tv Cătălin Măruță și chef Cătălin Scărlătescu.
Seara magică s-a încheiat în ton festiv. Băieții au tăiat un tort care a venit însoțit de artificii.

Proconsul va susţine în primăvară un concert aniversar la Circul Metropolitan Bucureşti, unde va cânta cele mai cunoscute piese ale trupei, din cei 20 de ani de carieră. „Proconsul a fost, este şi va rămâne o formaţie surprinzătoare. Muzicieni de excepţie, perfect «alipiţi sufleteşte», «poliţişti de investigaţii» ai secretelor feminine, se cupidonează de 20 de ani să cânte despre dragoste aşa cum simt ei. Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an, aşa cum uită prima zăpadă şi ultima dragoste, nu invers! Poate fi obositor să iubeşti cu sau fără noroc? La această întrebare încearcă un răspuns, ei, Proconsul: marţi, 14 mai 2019 ora 19:30 la Circul Metropolitan Bucureşti“, se arată în prezentarea evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS