14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe toate planurile. Vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al partenerului de viaţă, dar nu este cazul să abuzați. Trebuie să fiți diplomat, să comunicaţi cu uşurinţă. Aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social, în fața unor persoane importante.

Taur
Aveţi un succes deosebit în societate şi în afaceri, iar acest lucru vă poate aduce câștiguri suplimentare. De dimineaţă, hotărâţi să plecaţi într-o călătorie importantă, care ar putea să vă propulseze pe plan profesional. Spre seară, vă bucuraţi de laude din partea familiei, care vă admiră reușitele și ideile.

Gemeni
Sunteţi foarte bine dispus şi luaţi decizii inspirate în problemele de natură financiară. Soluțiile pe care le găsiți vor atrage admirația întregii familii, care vă consideră un ajutor de nădejde. Vă puteţi ocupa de afaceri delicate şi aveţi posibilitatea să terminaţi lucrări începute mai demult.

Rac
Uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu persoanele din anturaj. Profitați de această dispoziție și spuneți tot ce aveți pe suflet. Perspectivele unei călătorii în interes personal devin tot mai clare. Sunt şanse să obţineţi câştiguri frumoase din activităţi comerciale.

Leu
Dimineaţă vă schimbaţi tot programul zilei. Trebuie să vă organizați foarte bine timpul dacă vreți să terminați activități importante. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere sau o călătorie. Aveți idei foarte bune, care sunt pe placul celor din jur.

Fecioară
Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări pe toate planurile. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor și să vă gândiți foarte bine la cum vreți să arate viața dumneavoastră de acum înaine.

Balanţă
Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară, iar asta vă dă mai multă încredere și liniște. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung, care să vă asigure, într-un fel sau altul, viitorul. Vă sfătuim să vă menajați sănătatea și să mergeți la medic în momentul în care nu vă simțiți bine.

Scorpion
Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult și să cereți ajutorul persoanelor de încredere, atunci când simțiți nevoia. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare.

Săgetător
Este posibil să primiţi un cadou de la o persoană dragă, care vă produce foarte multă bucurie și vă dă energie să rezolvați totul cu mai multă ușurință. Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi colaboraţi excelent cu cei din jur. Este timpul să vă gândiți mai mult la prioritățile dumneavoastră.

Capricorn
Dispuneţi de multă energie fizică şi intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeţi noi activităţi şi să faceţi planuri de viitor. Vă sfătuim să vă detaşaţi de problemele financiare care vă frământă. Trebuie să aveţi mai multă încredere în viitor și să începeți să vă faceți mai multe planuri legate de viața sentimentală.

Vărsător
Puteți porni o afacere plănuită mai demult pentru că sunt premise foarte bune. Vă avantajează capacitatea de a lua decizii corecte și rapide. Sunteţi foarte comunicativ şi puteţi să vă faceţi noi prieteni fără prea mult efort. Sunt favorizate şi activităţile legate de cămin, dar vă sfătuim să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Peşti
Dimineaţă vă hotărâţi să vă schimbaţi programul. S-ar putea să organizaţi o petrecere împreună cu câţiva prieteni. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare, dar vă recomandăm să evitaţi orice fel de speculaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS