17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Sunt posibile rezolvări, dialoguri fructuoase, însă nu slăbiţi vigilența și verificaţi atent fiecare document sau sursă de informații. E o perioadă favorabilă să faceți planuri de călătorii, studii de anvergură și reconfigurări socio-profesionale. Sclipirile geniale pe care le dovediţi în această săptămână vă vor remodela filozofia de viață, dar vor fi utile și altora.

Taur
Răsturnările de situație pot fi frecvente și neobișnuite, evitaţi să vă bazaţi pe cele discutate sau parafate în prima parte a săptămânii. Fiţi prudent când vine vorba de latura materială, deoarece sunt posibile situații explozive. Este posibil să primiţi sume de bani fabuloase, obiecte de valoare sau propuneri de implicare în colaborări noi și bine plătite.

Gemeni
Datorită forfotei de la locul de muncă, sănătatea devine vulnerabilă. Dozarea eforturilor, odihna și o dietă potrivită v-ar fi de mare folos. Fiţi prudent, pentru că este posibil să vă desprindeţi din toate relațiile parteneriale. Discerneţi totul atent și la nevoie apelaţi la sfaturile specialiștilor.

Rac
În plan sentimental aveți parte de discuții, activități comune, planuri de viitor, dar și iluzii, dezamăgiri, minciuni. Fiţi prudent și nu luaţi de bun chiar tot ce se petrece, pentru că aparențele sunt înșelătoare. Dozaţi-vă eforturile, sănătatea este vulnerabilă. Odihna, dieta potrivită, compania celor dragi și de încredere vă ajută să depășiţi totul cu bine.

Leu
Sunt favorizate activitățile domestice și relațiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență la sursele de apă din spațiul locativ, pentru că se pot avaria. Sunt posibile discuții aprinse, zgomotoase, aflarea unor detalii importante privitoare la scopurile persoanei iubite sau copiilor. Unele relații se pot finaliza din te miri ce.

Fecioară
Multe discuții, călătorii pe distanțe scurte și activități intelectuale. Persoanele apropiate vă vor solicita pentru diverse scopuri mai mult sau mai puțin comune, și acest iureș vă va obosi. Membrii familiei vă sunt alături, însă și voi este bine să-i sprijiniţi atât cât puteți. Treburile gospodărești le veţi realiza ușor, cu sprijinul celor dragi.

Balanţă
Primiți salariul, o primă sau un favor neașteptat, dar util. Apar informații noi privitoare la schimbarea condițiilor de muncă sau a diversificării activității profesionale. Prudență la cheltuieli, pentru că veniturile sunt oscilante și sub așteptări. Controlați-vă gândurile, alegeţi cu grijă cuvintele, evitaţi provocările celorlalți.

Scorpion
Aveţi mult elan, astfel că puteți rezolva diverse treburi restante. Selectaţi cu grijă ceea ce aveţi de făcut și rezumaţi-vă numai la treburile personale sau profesionale. Se conturează cheltuieli majore pentru diverse. Apar informații interesante referitoare la salarizarea locului de muncă.

Săgetător
Stări de spirit contradictorii, fiţi prudent și ocupaţi-vă numai de activități ușoare. Sănătatea este vulnerabilă, îngrijiţi-vă corespunzător. Controlați-vă reacțiile, dozați-vă eforturile și stabiliţi un plan de acțiune pe care să-l urmăriţi îndeaproape. Puteți primi bani, bunuri, cadouri sau informații prețioase necesare la locul de muncă.

Capricorn
Sunteţi bine văzut în mediul în care lucraţi, iar mulți vor să profite de poziția voastră socială și de cunoștințele dobândite până acum. Filtraţi orice informație primită în această săptămână și acționaţi în consecință. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator și pe ficat. Aveți nevoie de odihnă, dozarea eforturilor și oameni de încredere.

Vărsător
Sunteţi solicitat în plan profesional, se întrezăresc activități deosebite, iar în această săptămână se pun bazele viitoarelor colaborări. Este posibil să vă displacă propunerile colegilor vizavi de implicarea voastră, însă aveţi încredere că totul se desfășoară spre binele suprem. Aveţi în preajmă prieteni și persoane deosebite ce vă pot sprijini.

Peşti
Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, deosebite, dar și cu persoane străine alături de care veţi dezvolta relații de bună calitate. Fiţi rezervat în aprecieri și filtrați informațiile primite. Planuri de călătorie, de studii, de participare la activități socio-profesionale de anvergură. Schimbări majore de statut socio-profesional și de imagine publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS