16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nervozitatea v-ar putea pune în situaţii neplăcute, mai ales în cămin. Păstraţi-vă calmul şi terminaţi ce aţi început. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi cu o rudă apropiată! Căutați să vă relaxați ca să nu îi aduceți într-o situație-limită pe cei din jur.

Taur
Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Sunteţi mai sensibil decât de obicei şi aveţi tendinţa să exageraţi. După-masă, dacă vă temperaţi orgoliul şi nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare, puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită. Nu vă angajaţi în activităţi stresante pentru că nu veți face față.

Gemeni
Sunteţi plin de energie şi idei și atrageți simpatia multor persoane care vă iau drept exemplu. Sunteţi apreciat în societate și vi se cere părerea în proiecte importante. Învățați să fiți mai rezervat. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu pentru că nu vă vor aduce câștig de cauză.

Rac
Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici câştiguri financiare, dar vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. După-amiază vă confruntaţi cu probleme sentimentale dacă refuzaţi să mergeţi la o petrecere. Nu exageraţi în discuțiile cu partenerul de viață pentru că este posibil să interpreteze lucrurile total greșit.

Leu
Sunt favorizate întâlnirile de afaceri şi relaţiile cu cei apropiaţi. Stați bine cu intuiția și este posibil să vă ajute foarte mult în viitor. Dimineaţă vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult şi sunteţi plăcut impresionat.

Fecioară
S-ar putea să aveţi mici dificultăţi în cămin, dar se vor rezolva rapid dacă veți fi răbdător. Puteţi să detensionați atmosfera cu o vorbă bună. Este timpul să le arătați membrilor familiei cât de mult îi iubiți și cât de mult vă ajută prezența lor. .

Balanţă
O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Acest lucru vă poate afecta serios dacă nu stați să gândiți lucrurile bine. Sunteți tentat să renunțați la lucruri din prezent pentru cele din trecut, iar acest lucru se poate dovedi cel mai mare eșec.

Scorpion
Problemele sentimentale cu care vă confruntaţi ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Nu încercaţi să vă descurcaţi singur. Cel mai bine ar fi să apelaţi la prieteni sau la persoane de încredere. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, care vă ajută să aplanați un conflict în familie.

Săgetător
S-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate sau să mergeţi în vizită la rude. O persoană vârstnică din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Experiența ei vă va ajuta foarte mult și vă va îndruma pașii spre lucruri bune. Nu faceţi afirmaţii ce ar putea stârni gelozia persoanei iubite!

Capricorn
Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investiţiilor pentru că nu vă simțiți pregătit să faceți față unor dificultăți ce ar putea apărea pe parcurs. Apatia şi absenţa simţului practic vă pot conduce la deziluzii şi la eşecuri. Va trebui să vă reinventați și să veniți cu idei inovatoare.

Vărsător
O rudă apropiată vă cere un împrumut și aveți tendința să o refuzați. Vă sfătuim să o ajutaţi, pentru că este vorba de o problemă de sănătate care nu suportă amânare. După-amiază, primiţi o veste care vă pune serios pe gânduri.

Peşti
Este o zi favorabilă studiului. Comunicaţi mai uşor cu cei din jur şi puteţi câştiga bine din tranzacţii comerciale. Aveţi ocazia să plecaţi într-o călătorie în interes personal, ceea ce ar putea trezi gelozia persoanei iubite. Nu vă enervați, ci explicați-i detaliat care sunt motivele pentru care trebuie să plecați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS