10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVideoclipul piesei „Despacito“, cel mai vizionat pe Youtube

Videoclipul piesei „Despacito“, cel mai vizionat pe Youtube

Videoclipul piesei „Despacito“, interpretate de cântăreţii portoricani Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a devenit cel mai vizionat din istoria platformei YouTube, ajungând la 6 miliarde de vizualizări, relatează marţi EFE, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat publicat vineri, „Despacito“ este cel mai vizualizat clip de pe YouTube, având 1,9 miliarde de vizualizări în plus faţă de orice alt video de pe această platformă. Este urmat de Ed Sheeran cu ‘Shape of You’, cu aproape 4 miliarde de vizualizări, şi de Wiz Khalifa, cu ‘See You Again’, care are un număr similar de afişări.
„Despacito“, la momentul său de vârf, a ajuns să depăşească 25 de milioane de vizualizări într-o singură zi şi are o medie de 2,8 milioane de vizualizări zilnice pe an.

A fost şi primul video din istoria YouTube care a atins pragul de 3 miliarde de vizualizări, după care 4 miliarde şi 5 miliarde de afişări. „Despacito“ nu este singurul succes pe YouTube al artistului Luis Fonsi, având în vedere că, după lansare, în 2017, ‘Echame La Culpa’ a fost videoclipul care a ajuns cel mai rapid la 1 miliard de vizualizări, iar în prezent deţine 1,7 miliarde de afisări.

Anul trecut, Luis Fonsi s-a aflat printre primii 20 de artişti cei mai vizionaţi pe YouTube.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS