14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi planuri mari şi v-aţi propus să finalizaţi o lucrare importantă, care v-ar aduce venituri suplimentare. Aveți foarte multă ambiție, dar nu este cazul să exagerați. În urma unei veşti primite de la o rudă din depărtare, sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul şi să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei.

Taur
Se pare că nu aveţi spor în nici o activitate, deoarece vă lipseşte simţul practic, dar și energia necesară. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile şi să vă dedicaţi unor activităţi de rutină, care nu presupun foarte mult efort. Este timpul să luați o mică pauză de la rezolvarea problemelor financiare și de serviciu.

Gemeni
Un eveniment neaşteptat din cursul dimineţii vă dă programul peste cap, iar acest lucru vă produce mici nemulțumiri. Cu prilejul unui drum în interes personal, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va fi de mare folos pentru reuşita unei afaceri. Trebuie să fiți rezervat și să găsiți cea mai bună metodă prin care să vă puneți în valoare capacitățile intelectuale.

Rac
Se pare că nu sunteţi în formă, aşa că vă recomandăm să nu vă asumaţi nici un risc pentru că există posibilitatea să întâmpinați dificultăți. Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, capacităţile fizice şi intelectuale sunt reduse.

Leu
În prima parte a zilei sunteţi cam confuz şi aveţi sentimente contradictorii, care vă pot afecta relaţiile parteneriale. Nu este cazul să vă gândiți la lucruri care nu există, ci trebuie să aveți grijă la problemele reale. Aveți tendința să vă lăsați dus de val, iar acest lucru nu va fi benefic.

Fecioară
Sunteţi indispus din cauza problemelor financiare cu care vă confruntaţi de mai mult timp. Sunteți foarte hotărât să depășiți cât mai curând această perioadă nefastă din punct de vedere financiar.

Balanţă
Sunteţi hipersensibil şi confuz, iar această stare vă împiedică să luaţi decizii corecte. Este timpul să cereți ajutorul celor din jur și chiar să lăsați persoanele foarte apropiate să decidă în locul dumneavoastră. Vă recomandăm să amânaţi afacerile şi activităţile care necesită putere de concentrare pentru că nu le veți încheia cu succes.

Scorpion
Ziua nu începe chiar bine pentru că nu sunteţi în apele dumneavoastră din cauză că nu aţi reuşit să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Nu este cazul să insistaţi, ci va trebui să lăsați timpul să rezolve anumite aspecte din viața dumneavoastră. Aveți nemulțumiri legate de viața sentimentală și nu vă regăsiți în nimic din ceea ce se întâmplă.

Săgetător
Dimineaţă s-ar putea ca relaţiile cu prietenii să fie puţin tensionate din cauză că nu reuşiţi să îi înţelegeţi corect. Nu trebuie să aveți impresia că doar ideile dumneavoastră sunt cele mai potrivite. Dacă îi veți asculta pe ceilalți, veți putea găsi împreună soluția potrivită.

Capricorn
Nu este momentul să începeţi o nouă afacere, pentru că astăzi vă cam lipseşte inspirația în acest domeniu. De asemenea, vă sfătuim să nu luaţi decizii importante în domeniul profesional pentru că există posibilitatea ca acestea să vă dezavantajeze.

Vărsător
În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare cu cei din jur. Încercaţi să vă adunaţi gândurile, să lămuriţi neînţelegerile și să nu folosiți cuvinte pe care le-ați putea regreta. Se pare că intenţionaţi să cumpăraţi un obiect casnic de valoare.

Peşti
Nu este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru călătorii în interes de afaceri. Starea de hipersensibilitate pe care o resimţiţi vă îngreunează comunicarea cu persoanele din anturaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS