21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Ariana Grande şi-a lansat albumul ''Thank U, Next''

(VIDEO) Ariana Grande şi-a lansat albumul ”Thank U, Next”

Ariana Grande, de 25 de ani, şi-a lansat, astăzi de dimineaţă, mult anticipatul album ”Thank U, Next”, inspirat de o serie de incidente traumatice pe care artista le-a trăit în ultimele şase luni, informează Press Association.

În octombrie, Grande şi-a anulat logodna cu actorul de comedie Pete Davidson, iar în septembrie, fostul său iubit, rapperul Mac Miller, a murit în urma unei supradoze.
Albumul conţine 12 melodii, printre care piese lansate anterior precum „Imagine” şi „7 Rings”, dar şi melodii noi precum „Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”, „Needy”, „NASA” şi „Bloodline”.

În acelaşi timp cu albumul, Grande a lansat şi videoclipul piesei „Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”. În acesta, vedeta participă la o petrecere în Hollywood Hills şi încearcă să-i distragă atenţia persoanei pe care o iubeşte de la partenera acestuia.

Ariana Grande, una dintre vedetele care vor cânta la festivalul Coachella în luna aprilie, va pleca într-un turneu mondial în luna mai. În mai 2017, Grande tocmai terminase concertul susţinut pe Manchester Arena când un terorist sinucigaş a detonat un dispozitiv exploziv la ieşirea din incintă, omorând 22 de persoane şi rănind alte câteva sute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS