6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Planeta Venus vă răsfaţă cu beneficiile ei, aducându-vă o mulțime de posibilităţi legate de senzualitatea pe care o căutați pe parcursul acestei zile. Iubirea vă luminează această zi, indiferent că sunteți într-o relaţie de mulţi ani sau că vă întâlniți acum perechea.

Taur
Se prevăd discuţii animate. Vă puneți ordine în relaţiile de prietenie, ceea ce, pentru dumneavoastră, înseamnă dialog. Asta nu va fi pe placul tuturor. Atitudinea persoanelor pe care le iubiți vi se pare negativă. Vă este greu să mai vedeți un strop de armonie.

Gemeni
Aveți tendinţa să vă arătaţi prea agresiv în relaţiile cu ceilalţi. Încercați să vă stăpâniți reacţiile emoţionale şi să vă păstrați sângele rece. Atacurilor le puteți răspunde cu un calm impenetrabil. Este o zi extrem de frumoasă în plan sentimental.

Rac
Sunteți capabil să echilibrați lucrurile în familie, cu puţină voinţă din partea dumneavoastră. În relaţiile cu copiii trebuie să aveți tact. Vă puneți la curent cu noi tehnologii şi frecventați cercuri cu care nu erați obișnuit. Treceți printr-o perioadă favorabilă în viaţa sentimentală.

Leu
Sunteți mai preocupat de viaţa profesională decât de cea afectivă, astfel încât acordați puţină atenţie partenerului de viaţă. Faceți un efort, pentru a nu-l dezamăgi. Şarmul şi eleganța vă caracterizează astăzi şi îi molipsiți pe ceilalţi cu dispoziţia dumneavoastră excelentă. Fiți atent în deplasări, există riscul de accidente.

Fecioară
Stați la distanţă de disputele profesionale sau familiale. Este o zi în care aveți interesul să evitaţi orice fel de conflict, pentru că se poate, oricât de nedrept este, ca toţi să se alieze împotriva dumneavoastră. Dacă sunteți singur e posibil să aveți parte de o aventură.

Balanţă
Unii dintre dumneavoastră treceți printr-o perioadă de descurajare, oboseală sau revoltă. Nu insistați că aveți mereu dreptate şi feriți-vă de tendinţa de a-i contrazice pe alţii. În caz contrar, veți provoca ostilitatea generală.

Scorpion
În dragoste aveți ocazia să vă manifestați sentimentele pentru partenerul de viaţă. Evitați însă excesele de romantism şi rămâneți cu picioarele pe pământ. Acasă organizați lucrurile, vă încurajați familia, oferiți atenţie celor care o solicită.

Săgetător
Astăzi aveți ocazia să găsiți soluţii pentru problemele de sănătate. Aveți grijă la alimentaţie şi alegeți alimente uşoare. Este o zi favorabilă pentru câştigurile financiare. Vă gândiți să faceți noi investiţii. La birou, sunteți extrem de talentat și competent atunci când trebuie să folosiți abilități organizatorice.

Capricorn
Astăzi apar ocazii interesante. Vă diversificați activităţile sau vă schimbați orientarea. În dragoste vă repugnă ideea unei iubiri suficiente pentru a trăi cu sare şi apă. Este important pentru dumneavoastră să aveți o condiţie socială bună. Aveți şanse să găsiți o persoană care să răspundă exigenţelor de care dați dovadă.

Vărsător
Dezarmați cu uşurinţă intenţiile rele ale celor din jur, afişând o indiferenţă totală. În schimb, acordați o mare importanță relaţiei cu persoanele apropiate şi sunteți gata să faceți eforturi în favoarea unei mai bune înţelegeri.

Peşti
Astăzi vi se dau mai multe responsabilităţi, iar dumneavoastră ştiți să fiți la înălţime. Sunteți foarte inovativ, iar ideile originale vă pot conduce spre explorarea unor noi oportunități profesionale. S-ar putea să fiți recompensat. Nu vă place să pierdeți timpul aiurea și nu ezitați niciodată să spuneți ce aveți pe suflet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS