21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi resimţiţi acut nevoia clarificării statutului vostru social, dar mai ales relaţional şi aveţi energia necesară pentru a rezolva aceste aspecte. Interacţiunea cu cât mai multe persoane, din medii cât mai variate, vă facilitează accesul la noi perspective, la alte direcţii spre care să vă îndreptaţi.

Taur
Sunteţi preocupat îndeosebi de carieră, simţind nevoia unei abordări diferite. Poate e cazul să studiaţi suplimentar, să vă perfecţionaţi într-un anumit domeniu, astfel încât să fiţi stăpân pe competenţele voastre.

Gemeni
Începând de azi, urmează o perioadă benefică introspecţiei, clarificării subiectelor apăsătoare şi, mai ales, analizării în linişte, ferit de ochii lumii, a gândurilor şi planurilor voastre. Şi, chiar dacă vă propuneţi contacte cu oameni şi culturi cât mai diverse, acumulaţi informaţiile necesare fără a face prea mult caz.

Rac
Astăzi sunteţi provocat să apelaţi la resursele interioare şi aveţi toată energia să treceţi peste anxietatea pe care o resimţiţi referitor la redobândirea unei anume poziţii în cadrul familiei voastre. Simţiţi nevoia unui suflu nou, dar mai întâi trebuie să rezolvaţi vechile frustrări personale.

Leu
Întâlnirile de afaceri, schimburile de idei au la bază dorinţa de a dobândi o nouă perspectivă în dezvoltarea carierei voastre. Prindeţi din zbor ideile inovative şi puneţi accent pe relaţionarea cu persoane nonconformiste. Drumul spre reuşită necesită multă muncă, răbdare, negocieri pragmatice şi o bună planificare a resurselor.

Fecioară
Deşi poate căutaţi soluţii noi pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, răspunsurile se pare că vă parvin prin deschiderea către conceptele tradiţionale. Astfel, aveţi şansa să vă redefiniţi sistemul de valori la care vă raportaţi.

Balanţă
Cuprins de o dispoziţie emoţională deosebit de activă sunteţi provocat să vă redefiniţi identitatea în relaţia cu persoana iubită şi să dărâmaţi bariere care vă reţin în a vă manifesta în largul vostru. Aspectele financiare, moştenirile, relaţia cu băncile vă captează de acum mai mult din timp şi din energie.

Scorpion
Astăzi aveţi nevoie de mai mult experiment şi inovaţie în mediul familial, putându-vă baza cu încredere pe puterea imaginativă, dar şi pe ideile care vă parvin pe neaşteptate de la colegi sau chiar de la subordonaţi. Vă asumaţi mai multă seriozitate, devotament şi implicare în relaţia cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Deschiderea către informaţii şi către schimbul de idei cu cei din jur, fie ei colegi, familie sau prieteni, vă este benefică mai ales dacă sunteţi în căutarea unor soluţii care ţin de eficientizarea muncii sau găsirea de resurse materiale.

Capricorn
Redobândirea unui statut aparte în cercul vostru de cunoştinţe pare stringent astăzi, fiind provocat să accesaţi resurse personale nebănuite pentru a vă duce la îndeplinire planurile. Creativitatea e la cote înalte şi sunt şanse să transformaţi un hobby în ceva profitabil.

Vărsător
Cu Luna aflată în propriul semn, aveţi multă energie la dispoziţie să vă manifestaţi latura originală şi dornică de a experimenta. Orice interacţiune de natură intelectuală vă poate provoca să conştientizaţi puncte de vedere diferite, concepte şi credinţe ajutându-vă să vă dezvoltaţi din punct de vedere personal.

Peşti
La serviciu sunteţi indispus în urma unei discuţii cu şeful. Nu este indicat să vă exteriorizaţi nemulţumirea pentru că aţi putea avea de suferit. Lucrurile se vor rezolva dacă veţi explica totul cu calm. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea pentru a nu avea probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS