16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Încercaţi să vă controlaţi agresivitatea pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict. Dacă observa că nu puteţi face nimic pentru a vă calma, cel mai bine ar fi să vă retrageţi un timp pentru a nu risca să-i răniţi pe ceilalți. Vă sfătuim să nu faceţi vizite, chiar dacă partenerul de viaţă insistă.

Taur
Sunteţi irascibil din cauza oboselii acumulate. Reduceţi programul de muncă şi stabiliţi-vă un program care să presupună şi relaxare sau activităţi care vă fac mare plăcere. În ritmul acesta intens în care munciţi în acest moment, riscaţi să vă îmbolnăviţi. Nu este cazul să vă suprasolicitaţi!.

Gemeni
Plecaţi într-o călătorie foarte importantă, care vă poate aduce câştiguri serioase. Folosiţi-vă de toate cunoştinţele de care dispuneţi şi veţi face o impresie bună! Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu ridicaţi tonul la o persoană mai în vârstă.

Rac
Aveţi mare nevoie de un împrumut pentru a putea duce la îndeplinire o chestiune la care vă gândiţi de mult timp. Până la urmă, reuşiţi să faceţi rost de bani, iar cu ajutorul familiei veţi face o treabă foarte bună. Păstraţi-vă calmul şi odihniţi-vă mai mult!

Leu
Aveţi dificultăţi de comunicare şi sunteţi neinspirat. Amânaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile pentru că sunteţi predispus la pierderi, tocmai din cauză că nu veţi şti să ţineţi situaţia sub control. De asemenea, este indicat să evitaţi activităţile complexe, care necesită atenţie şi concentrare.

Fecioară
Este posibil să plecaţi într-o delegaţie, iar acest lucru nu va fi deloc pe placul dumneavoastră. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi din orice. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Balanţă
Astăzi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea, ceea ce nu va fi deloc pe placul celorlalți. Fiţi atent pe ce daţi banii pentru că riscaţi să vă alegeţi cu o gaură în buget pe care nu o veţi putea reface prea curând. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi.

Scorpion
Este posibil să primiţi o veste proastă de la o rudă îndepărtată, care vă indispune şi vă obligă să vă schimbaţi programul. S-ar putea să pierdeţi anumite lucruri dacă nu le rezolvaţi la timp. Cereţi ajutorul unei persoane de încredere pentru a putea reuşi să rezolvaţi toate problemele.

Săgetător
Să nu vă asumaţi niciun risc astăzi, pentru că s-ar putea să mizaţi greşit. Dacă este neapărat nevoie să faceţi o alegere importantă, ar trebui să cereţi mai multe păreri de la persoanele din familie. Dacă veţi călători cu maşina, fiți atent pentru că nervozitate vă poate face probleme.

Capricorn
Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, pe care le-aţi tot amânat. Chiar dacă aveţi tendinţa să începeţi mai multe treburi deodată, vă sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros pentru a nu risca să stricaţi anumite chestiuni importante. La nevoie, nu ezitaţi să cereţi ajutor celor din familie!

Vărsător
Vă recomandăm să fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu exageraţi cu efortul. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi şi petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteţi deveni irascibil şi nu este exclus să vă luaţi la ceartă.

Peşti
La serviciu sunteţi indispus în urma unei discuţii cu şeful. Nu este indicat să vă exteriorizaţi nemulţumirea pentru că aţi putea avea de suferit. Lucrurile se vor rezolva dacă veţi explica totul cu calm. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea pentru a nu avea probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS