Acasă Magazin Reţeta zilei: Somon în crustă de parmezan

Reţeta zilei: Somon în crustă de parmezan

Dacă vrei să pregăteşti pentru cei dragi o reţetă mai specială, noi te ajutăm. Am pregătit o reţetă delicioasă, care va fi pe placul tuturor.

Ingrediente: 1 medalion de somon de aproximativ 150 de grame, 30 grame de pesmet, 30 grame de parmezan ras, un pumn de pătrunjel proaspăt tocat, 2 căței de ustuoi, pisați
150 de grame de broccoli, tăiat în buchețele

Mod de preparare: Pune pesmetul, parmezanul, pătrunjelul și usturoiul într-un blender și amestecă până când ingredientele sunt combinate. Amestecul ar trebui să formeze firimituri fine. Acoperă medalionul de somon cu amestecul de pesmet și parmezan, apoi pune la cuptor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și lasă-l până când somonul este pătruns, iar crusta devine aurie și crocantă. Între timp, fierbe într-o crăticioară puțină apă cu sare și pune floretele de broccoli. Lasă la fiert timp de 4 minute sau până când buchețelele de broccoli s-au înmmuiat puțin, apoi scurge apa. Pune broccoli pe farfurie și pune deasupra somonul în crustă.

Sursa: retete.eva.ro

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version