8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBrad Pitt şi Charlize Theron, noul cuplu de aur al Hollywood-ului?

Brad Pitt şi Charlize Theron, noul cuplu de aur al Hollywood-ului?

Brad Pitt ar avea o relaţie cu una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, actriţa Charlize Theron, potrivit zvonurilor care au început să circule în ultimele zile,
După despărţirea de Angelina Jolie, actorul în vârstă de 55 de ani a traversat o perioadă dificilă, luptându-se pentru custodia celor 6 copii şi încercând să îşi pună ordine în viaţă.
Anul trecut el a avut o relaţie cu Neri Oxman, o profesoară universitară, însă acum este pentru prima data când Brad Pitt iese cu o actriţă.
Tabloidul The Sun este cel care a publicat ştirea, susţinând că Brad Pitt şi Charlize Theron ar fi împreună de puţin timp, legătura lor începând înainte de Crăciun. Se pare că cel care le-a făcut cunoştinţă ar fi chiar Sean Penn, cel cu care actriţa în vârstă de 43 de ani a avut o relaţie.
În weekend, Charlize Theron a asistat la premiera filmului “Roma” care a avut loc la Chateau Mormont din Los Angeles. Brad Pitt i s-a alăturat, iar cei doi au fost foarte afectuoşi unul cu celălalt. “La un moment dat, el i-a făcut cu ochiul. Brad părea că se simte bine, iar amândoi aveau un aer fericit.”, a declarat o sursă.
Pentru moment, cei doi actori nu au confirmat, dar nici nu au dezminţit zvonurile legate de această poveste de iubire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS