6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Stările sufleteşti fluctuante continuă şi astăzi, însă parcă sunteţi ceva mai bine. La serviciu, activităţile de rutină vă consumă multă energie. De aceea, atenţie mărită la tot ce întreprindeţi. Imaginea în societate este susţinută mult de membrii familiei.

Taur
Prietenii sunt preocuparea voastră cea mai importantă astăzi.
Într-adevăr este un moment bun să vă faceţi ordine în toate relaţiile de prietenie. Există o mare contradicţie între ce doreşte sufletul vostru şi ce vă oferă astrele în acest moment, dar aveţi încredere că sunteţi ghidat pe drumul cel bun.

Gemeni
Astăzi sunteţi nevoit să vă ocupaţi de carieră şi de imaginea voastră în societate. Chiar dacă vă scoate din sărite chestia asta, nu aveţi încotro. Va trebui să munciţi şi să fiţi foarte atent la îndatoririle voastre sociale. Luând lucrurile pe îndelete, ajungeţi la rezultate excelente.

Rac
După ce că v-aţi schimbat planurile de călătorie sau de vacanţă, astăzi pare că v-a mai trecut supărarea. Ceva în aceste planuri nu este bine, fapt pentru care astrele vă pun frână. Doar trebuie să aveţi răbdare şi încredere că va veni și vremea lor. Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice, obligându-vă să le faceţi faţă.

Leu
Începeţi să cercetaţi partea nevăzută a chestiunilor financiare. Vă puneţi întrebări, dorindu-vă să aflaţi şi aspectele mai puţin plăcute. Şi chiar veţi afla diverse lucruri ce v-au fost ascunse mult timp. Acum trebuie să fiţi extrem de prudent şi să nu faceţi investiţii sau artificii financiare.

Fecioară
Nu vă mai faceţi atâtea griji din cauza celor din jur. Este adevărat că parcă astăzi toţi sunt împotriva voastră, dar aveţi şi voi o parte de vină. Detaşaţi-vă de problemele anturajului şi ocupaţi-vă doar de sufletul vostru.

Balanţă
Recomandabil este să vă ocupaţi cu activităţile profesionale. Aţi avea un succes grozav. Gândurile voastre zboară la bani sau la chestiuni legate de moşteniri, dar deocamdată aceste zone sunt minate. Se vor ivi situaţii în care trebuie să daţi dovadă de bune maniere.

Scorpion
Cheful de distracţii şi aventuri vă însoţeşte întreaga zi. Tot vreţi să iubiţi, să fiţi iubit sau să vă răsfăţaţi cu relaţiile sentimentale, dar trebuie să înţelegeţi că nu este momentul. Puteţi avea diverse neplăceri dacă forţaţi nota. Concentraţi-vă pe latura spirituală a vieţii, rafinaţi-vă sufletul, citind o carte bună, vizionând un film sau făcând planuri de călătorii.

Săgetător
Activităţile casnice vă dau ceva bătăi de cap, dar vă descurcaţi destul de bine. Aveţi grijă la tot ce ţine de familie, pentru că acolo chiar sunt probleme ce trenează de mult timp şi se cer lămurite. Se pare că aspectele legate de moşteniri sunt de bun augur.

Capricorn
Se spune că drumurile ne omoară. Dar, de cele mai multe ori, cu fiecare drum pe care îl facem, descoperim noi laturi ale personalităţii noastre şi ne bucurăm din plin. Cam aşa trebuie să vedeţi ziua de astăzi şi să treceţi peste neplăcerile cauzate de potopul de drumuri pe care sunteţi nevoit să le faceţi.

Vărsător
Subiectul principal al gândurilor voastre este raportul dintre munca depusă la locul de muncă și plata aferentă eforturilor depuse. Aţi obosit, vreţi din nou în vacanţă, dar activităţile de la serviciu se înteţesc. Totuşi, problemele de sănătate vă dau târcoale şi recomandabil este să vă ocupaţi şi de ele.

Peşti
După spectacolul din ultimele zile, vine şi relaxarea. Indicat este să vă retrageţi din mijlocul celorlalţi şi să vă ocupaţi pe îndelete de sufletul vostru. Un somn bun, o plimbare în aer liber ajută enorm.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS