RGPorn.com – Free Porn Downloads&body=https://www.gds.ro/Magazin/2019-01-11/monstrul-din-sistemul-de-canalizare-lung-cat-sase-autobuze-descoperit-in-anglia/">
Email

Un „monstru“ lung de 64 de metri, alcătuit din unsoare şi şerveţele umede folosite, s-a format într-un canal din localitatea Sidmouth din sud-vestul Angliei. Oficialii britanici au declarat că înlăturarea masei de deşeu, care va avea loc „în condiţii de muncă excepţional de dificile“, poate dura până la opt săptămâni.
Aceste mase amorfe, numite şi „fatberg-uri“ (un fel de iceberg, dar cu grăsime), sunt des întâlnite în Marea Britanie. În 2017, muncitorii au folosit jeturi de apă cu presiune ridicată pentru a dezintegra masa lungă de circa 250 de metri ce cântărea 130.000 de kilograme, care s-a format într-un canal din Londra. Masa aceea a putut fi transformată în combustibil bio, dar a fost nevoie de mai multe luni pentru a rezolva problema, scrie Live Science.
O parte din problemă este obiceiul publicului britanic de a arunca în toaletă şerveţele umede, acestea formând scheletul pentru „fatberg-uri“. Problema a devenit suficient de mare încât guvernul a propus interzicerea acestor şerveţele.