10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Veţi reuşi să găsiţi calea cea bună pentru a vă rezolva toate problemele, însă la început totul va părea dificil. Dacă veţi avea suficientă răbdare, lucrurile vor evolua destul de bine. Important este să evitaţi implicarea în orice fel de discuţii în contradictoriu pentru a nu fi nevoit să începeţi anul înconjurat de o aură de energie negativă.

Taur
Vreţi ca totul să meargă bine între voi şi persoana iubită, aşa că sunteţi dispus să faceţi şi unele sacrificii, să renunţaţi la ceva ce vă place ori să acordaţi mai multă atenţie relaţiei. Nu trebuie să daţi dovadă de timiditate, dar nici nu este cazul să vă acaparaţi brusc partenerul dacă obișnuiaţi să fiţi mult mai rezervat înainte.

Gemeni
Încercaţi să lucraţi numai cu oameni profesionişti, pe care îi cunoaşteţi bine, întrucât nu aveţi nevoie şi de probleme legate de încredere. Încercaţi să apreciaţi singur cât de departe vă poate duce perseverenţa şi abia dupa ce vă veţi da seama, încăpăţânaţi-vă să faceţi ceea ce v-aţi propus.

Rac
Trebuie să vă feriţi să staţi în calea cuiva, chiar dacă aveţi impresia că ştiţi ce este mai bine pentru persoana respectivă. Puteţi fi destul de curios şi chiar băgăcios uneori, însă trebuie să staţi de-o parte şi să vă vedeţi de treburile voastre. Ajutaţi-i doar pe cei care vă cer sfatul, pentru că acelea se vor dovedi gesturi de apreciat.

Leu
Sunteți melancolic, gânditor şi veţi încerca să vă puneţi în ordine ideile şi planurile. Pare că vreţi să începeţi noul an în forţă, însă rataţi startul fiind ocupat mai mult cu pregătirile, decât cu faptele. Chiar şi pe plan sentimental ar trebui să fiţi mult mai curajos, mai deschisă spre cunoaştere şi socializare.

Fecioară
Puteţi să acordaţi mai mult timp activităţilor care vă plac. Învăţaţi să vă folosiţi timpul într-un mod mult mai eficient. Lăsaţi mândria de-o parte, pentru că în relaţia de cuplu poate fi dăunătoare. Dacă sunteţi de părere că aveţi dreptate, iar partenerul greşeşte, încercaţi să găsiţi un mod pozitiv de a-i transmite acest lucru.

Balanţă
Trebuie să vă folosiţi la maximum ingeniozitatea, atrăgând de partea voastră numai idei pozitive şi uşor de pus în practică. Simţul umorului vă va ajuta să vă faceţi cu uşurinţă prieteni. Vă face plăcere să învăţaţi ceva nou, să cunoaşteţi câte ceva despre fiecare lucru în parte şi să fiţi la curent cu cele mai noi tehnologii.

Scorpion
Prea puţine lucruri vor fi pe placul vostru. Poate că aveţi nevoie de o perioadă de acomodare ori vreţi să găsiţi o activitate care să vă ocupe timpul şi care să vă facă să vă simţiţi în largul vostru. În weekend vă puteţi petrece timpul mai mult în compania prietenilor, poate într-o excursie sau la un concert în afara oraşului.

Săgetător
Încercaţi să vă ocupaţi din timp de problemele ce ţin de planul financiar şi cel de afaceri. Mergeţi mai departe, chiar dacă veţi avea de parcurs un drum destul de anevoios. Preţuiţi-vă prietenii şi familia, pentru că vă vor fi alături când veţi avea nevoie de sprijinul lor. Gândiţi-vă cum aţi putea să îi răsplătiţi.

Capricorn
Aveţi şansa de a vă folosi înţelepciunea pentru a lua decizii importante, însă doar dacă vă concentraţi pe ceea ce contează. Aveţi capacitatea de a diferenţia binele de rău, însă trebuie să fiţi mai motivat şi să nu mai abandonaţi aşa de repede un plan abia pus la punct. Nu este o perioadă prea bună pentru achiziţii.

Vărsător
Trebuie să staţi departe de polemici, mai ales pe plan profesional. Dacă se mai adaugă şi o problemă de sănătate, cu atât mai mult este necesar să vă feriţi de stres şi situaţiile tensionate. Pot ieşi la iveală lucruri nu tocmai plăcute privind relaţia cu o anumită persoană, însă trebuie să gestionaţi situaţia cu răbdare şi calm.

Peşti
Oamenii au pretenţii mari de la voi şi poate v-aţi aştepta să fiţi luat mai uşor. Majoritatea eforturilor voastre vor fi orientate în direcţia vieţii personale, întrucât sunteţi de părere că problemele din familie sau din viaţa de cuplu sunt cele mai importante în momentul de faţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS