16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră. Aveţi mai multe probleme de rezolvat şi nu prea reuşiţi să le faceţi faţă. Este nevoie să apelaţi la ajutorul celor din jur pentru a ieşi din impas şi pentru a rezolva măcar o parte din problemele care vă macină.

Taur
Intenţionaţi să preluaţi noi sarcini la serviciu, dar nu sunteţi sigur că veţi reuşi. Dacă vă veţi da silinţa şi veţi persevera, aveţi toate şansele să îi mulţumiţi pe şefi şi să le atrageţi admiraţia. S-ar putea să aveţi discuţii aprinse cu colegii, dacă refuzaţi să ascultaţi şi părerile lor.

Gemeni
Dimineaţă survin evenimente neprevăzute, care vă împiedică să vă respectaţi programul şi vă determină să vă modificaţi planurile pe care le aveaţi pentru azi. Nu este indicat să vă puneţi mari speranţe într-o afacere pe care o credeaţi profitabilă.

Rac
Sunteţi foarte ambiţios, dar conjunctura actuală nu vă ajută prea mult. Nu este momentul să vă asumaţi mai multe responsabilităţi pentru că este posibil să nu le puteţi face faţă. S-ar putea să fiţi confuz şi să nu vă puteţi onora toate angajamentele, aşa că ar fi mai bine să vă retrageţi un timp de la responsabilităţi mari.

Leu
Vă faceţi griji degeaba. Norocul vă zâmbeşte atât pe plan profesional, cât şi pe plan financiar. Trebuie doar să vă organizaţi timpul cât mai eficient şi să vă stabiliţi priorităţile împreună cu cei dragi. S-ar putea să fiţi puţin surmenat şi, din această cauză, să deveniţi irascibil.

Fecioară
Dimineaţă s-ar putea să nu vă simţiţi în formă, ceea ce vă accentuează starea de nervozitate. S-ar putea să aveţi impresia că nu veţi fi capabil să îndepliniţi sarcinile care vă sunt date, dar nu va fi deloc aşa. Balanţă
Din cauza problemelor sentimentale, dimineaţă este posibil să fiţi confuz şi să nu reuşiţi să vă daţi seama ce vreţi să faceţi cu adevărat. Acceptaţi ajutorul prietenilor apropiaţi şi gândiţi-vă foarte bine la lucrurile care vă nemulţumesc în relaţia cu partenerul de viaţă.

Scorpion
Din cauza amânării unei delegaţii, programul vă este dat peste cap şi este posibil să simţiţi că nu mai ştiţi de unde să începeţi şi unde să terminaţi anumite activităţi. S-ar putea să vă enervaţi pentru că sunteţi nevoit să pierdeţi timpul fără folos.

Săgetător
Dimineaţă s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor nereuşite care parcă se ţin lanţ şi din această cauză nu vă găsiţi echilibrul în nici o activitate. Trebuie, însă, să vă organizaţi cât mai riguros şi să încercaţi să vă menţineţi pe linia de plutire în această perioadă mai dificilă.

Capricorn
Sunteţi confuz şi predispus să faceţi greşeli. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor urgente şi să acordaţi mai multă atenţie spuselor persoanelor din jur. Dacă îi veţi asculta cu atenţie, este posibil să găsiţi cheia rezolvării neajunsurilor care vă nemulţumesc profund.

Vărsător
Dimineaţă sunteţi irascibil şi riscaţi să stricaţi relaţiile cu colaboratorii, care nici ei nu sunt dispuşi să vă accepte criticile la nesfârşit. Dacă nu veţi adopta o atitudine diplomată veţi avea foarte multe de pierdut.

Peşti
Astăzi vă concentraţi mai greu, aşa că vă sfătuim să amânaţi deciziile importante sau întâlnirile cu persoane care au legătură cu veniturile dumneavoastră. Ar fi bine să evitaţi activităţile care necesită efort intelectual şi luciditate pentru că veţi face greşeli foarte greu de îndreptat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS