16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii se redescoperă pe sine, un talent ascuns conturându-le personalitatea. Înainte de Anul Nou, trebuie să își pună gândurile în ordine și să vadă care sunt următoarele priorități. Seara se anunță în mijlocul prietenilor și a familiei, asta după ce decid din senin să organizeze o petrecere surpriză.

Taur
Taurii sunt puși pe fapte mari. Vor să își dea un „restart“ și să-și schimbe total modul de viață. Deși vor avea parte de ceva greutăți, poate și dezamăgiri, vor reuși să treacă peste orice. O scurtă călătorie în locuri care sunt asociate cu amintirile plăcute le va da starea necesară unui nou început.

Gemeni
Gemenii au rămas cu plăcerea de a împărți daruri, așa că pregătesc noi surprize pentru cei dragi. Atenție la sănătate, sunt predispuși să se îmbolnăvească în această perioadă! Este recomandat să aleagă cu meticulozitate cu ce se îmbracă, fiind în plan o călătorie mai îndepărtată.

Rac
O surpriză uriașă din partea persoanei iubite le va aduce bucuria în suflet. Un nou cadou apărut sub brad ascunde un inel de logodnă, așadar fac marele pas către o căsătorie, acest fapt reconfirmându-le cât de mult sunt iubiți. Există șansa să își facă noi cunoștințe care să se transforme în frumoase prietenii.

Leu
O persoană cu experiență le va deschide noi uși ca să avanseze în carieră. Vor avea parte de frumoase declarații de dragoste de la un admirator secret, cărora nu le vor da curs, așteptând un moment potrivit pentru o nouă relație, pentru cei singuri.

Fecioară
Fecioarele vor să fie în mijlocul familiei, alături de persoanele iubite. Au în plan o excursie care să îi surprindă pe toți cei dragi, așadar se vor bucura de o atmosferă armonioasă.

Balanţă
Balanţele sunt preocupate de aspectul lor în această zi. Poate o schimbare în garderobă le va da multă încredere în ele, ori chiar un drum la mall pentru câteva cadouri. Cei dragi se vor bucura mult de intenţia lor de a le aduce fericirea pe faţă.

Scorpion
Scorpionii ar trebui să stea departe de treburile casnice, pentru a nu exagera cu efortul depus. S-ar putea să fie sleiţi şi lipsiţi de energie, motiv pentru care cel mai bine ar fi să plece în oraş, la o plimbare relaxantă. Pot să sune un prieten, o persoană dragă, şi să pierdă timpul împreună.

Săgetător
Săgetătorii sunt paşnici astăzi. Stau departe de orice problemă, orice conflict sau situaţie deranjantă, indiferent de locul în care se află. E bine să își ocupe timpul cu planuri referitoare la petrecerea dintre ani. Dacă nu au încă planuri, este cazul să se grăbească.

Capricorn
Capricornii pot fi mulţumiţi de această zi. Sunt şanse ca în afaceri să realizeze acum tot ce și-au propus tot anul. Mulţi Capricorni vor avea ocazia de a avansa în plan profesional, dar şi de a descoperi pe cineva special în dragoste.

Vărsător
Vărsătorul preferă să îşi consume întreaga zi la cumpărături. Probabil un bonus primit pentru Sărbători va fi motivul ideal ca să-și înnoiască garderoba sau ca să facă achiziţii pentru casă. Ar fi bine să nu cheltuiască toţi banii, s-ar putea să aibă anumite cheltuieli la începutul lui 2019.

Peşti
Peştii s-ar putea să aibă parte de mici supărări astăzi, din cauza unor colegi sau vecini. Nu trebuie însă să își facă probleme, pentru că acestea se vor rezolva de la sine, prin multă comunicare şi mai ales înţelegere. În general, va fi o zi liniştită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS