Acasă Magazin (REŢETA ZILEI) Desert cu coji de portocală confiate

(REŢETA ZILEI) Desert cu coji de portocală confiate

Ingrediente: 4 mere, 300 g coji de portocală confiate, 1 plic gelatină, 200 g biscuiţi, 2 linguri zeamă de lămâie, 1 lingură zahăr.
Mod de preparare:
Cureţi merele de seminţe, de cotoare şi de coajă. Le tai cubuleţe, le stropeşti cu zeamă de lămâie şi le pui pe foc, într-o cratiţă. Adaugi zahărul şi amesteci. Ții la foc mic 10 minute, le dai deoparte, le laşi să se răcorească şi le amesteci cu biscuiţii sfărâmaţi. Adaugi cojile de portocală confiate şi gelatina hidratată, în prealabil, conform instrucţiunilor. Din compoziţia pe care ai obţinut- o formezi biluţe pe care le aşezi în hârtii decorative şi le
dai la frigider 4-5 ore.
Decorezi desertul după preferinţă şi imaginaţie.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version