17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Exerciţiile plăcute şi distractive apar pe agendă luni. Mijlocul săptămânii este mai puţin distractiv. Vineri sunteţi încântat şi fermecător, iar duminică veţi avea tot timpul din lume să vă odihniţi şi să dormiţi pe cinste. Ceva foarte diferit decât aţi anticipat vă poate capta interesul. În loc să săriţi impulsiv în situaţii aşa cum faceţi de regulă, vi se recomandă să staţi şi să contemplaţi ce se întâmplă.

Taur
Luni vă găseşte având de mediat o dispută între doi dintre oamenii dragi vouă, apoi ajungând să fiţi implicat, cel puţin emoţional. Asta se întâmplă atunci când prietenii devin arbitri. Găsiţi o cale de a da înapoi cu eleganţă şi grație, poate admiţând că, oricât ţineţi la aceste persoane, nu este deloc treaba voastră.

Gemeni
Cuvintele vă vin uşor luni şi toţi din jur par a vă răspunde bine. Ar fi bine să fie aşa şi cu comunicarea în familie zilele următoare. Aveţi ceva asperităţi de depăşit ce au legătură cu a deveni mai înţelepţi în comunicarea cu familia. Până vineri, lumina reflectorului aterizează pe o singură persoană de care sunteţi interesat zi şi noapte, inclusiv sâmbătă.

Rac
Nimic nu e suficient de grandios pentru gusturile voastre şi vă simţiţi ca şi cum v-aţi cam da în spectacol puţin. Marţi vă readuce cumva la modestie, concentraţi-vă pe mici detalii şi pe prietenii de calitate. Miercuri şi joi ar fi cel mai indicat să fiţi cât mai aproape de prieteni, dar vineri şi sâmbătă planificaţi să staţi pe aproape de casă.

Leu
Sunteţi o fiinţă excepţională la începutul săptămânii. Sunteţi în topul topurilor, sunteţi mai bine ca oricând. Orice aţi face, lăsaţi inima să vă fie ghid şi mergeţi înainte cu încredere. Din păcate, marţi, lumea exterioară vă poate da un sentiment ca şi cum v-aţi scufunda şi vă veţi surprinde retrăgându-vă în mintea voastră. Miercuri şi joi sunt zile liniştite, dar vineri vă reveniţi.

Fecioară
Se întâmplă foarte multe lucruri şi activităţi ca ritm şi treabă şi vă va fi dificil să puteţi gestiona totul. Uneori, a fi ocupat este distractiv, dar sunteţi prea ocupat pentru propriul bine. Marţi, miercuri şi joi sunt zile productive, dar şi plăcute, atâta timp cât discutaţi idei şi vă ocupaţi să vă rămână timp liber cât de cât.

Balanţă
Poate că nu aveţi toate răspunsurile, dar altcineva crede că le aveţi, iar aceasta este o poziţie foarte plăcută în care să fiţi. Sunteţi admirat. Dacă grupul este fără lider, iar voi aveţi ceea ce are nevoie grupul, săriţi şi acceptaţi rolul. Ascultaţi foarte bine oamenii, în special marţi şi miercuri. Vineri, inima vă poate bate mai tare într-o direcţie de flirt.

Scorpion
Munca vă poate îngrijora luni, poate ceva legat de relaţia cu superiorii. Vă veţi surprinde mergând pe vârfuri ca să nu supăraţi pe nimeni, iar asta este inteligent din partea voastră, instinctele nu dau greş şi e bine să le ascultaţi. Marţi şi miercuri, cineva vă va da acces la un secret care vă schimbă înţelegerea despre un aspect pe care îl credeaţi lămurit.

Săgetător
Soarele vă zâmbeşte luni, sunteţi beneficiarul norocului şi al oportunităţilor de prosperitate. Miercuri şi joi, o figură autoritară îşi poate pune amprenta asupra stilului vostru, dar vineri puteţi primi îmbrăţişări de la prietenii de peste tot, fără niciun motiv întemeiat. Dacă cineva v-ar întreba despre speranţele de viitor vineri sau sâmbătă, obiectivele vă vor părea brusc mult mai realizabile ca oricând.

Capricorn
Puteţi avea de-a face zilele acestea cu tot felul de elemente necunoscute şi, în acelaşi timp, să aveţi trăiri puternice despre adevărata stare de fapt. Folosiţi orice oportunitate ca să puneţi întrebări pertinente ca să vă lămuriţi şi nu vă îngrijoraţi dacă nu primiţi încă toate răspunsurile.

Vărsător
Maşina se poate opri luni. La început, veţi fi enervat, dar este doar începutul aventurii. Uneori, cele mai uluitoare experienţe încep prin cele mai nepromiţătoare circumstanţe. Ce se întâmplă neprevăzut acum este o lecţie bună şi este ceva ce veţi purta cu voi toată săptămâna. Miercuri şi joi au legătură cu munca şi afacerile, vineri este o zi plină de evenimente.

Peşti
Este important să nu faceţi prea mult pe şeful, în mod special în această săptămână. Pe cât de înţelepte vă sunt punctele de vedere mai critice marţi sau miercuri, oamenii din jur pot să fie total neinteresaţi în a le asculta, iar relaţiile cu oamenii din jur sunt cheia în starea de bine de acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS