11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgram Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 21 - 27 decembrie

Program Inspire Mercur, VIP Electroputere şi Colours Cinema 21 – 27 decembrie

Bumblebee 3D Avanpremiera
Regia: Travis Knight
Cu: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux
Gen Film: Actiune, Aventuri, SF
Durată: 118 min
Rating: AP12
Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California.
Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.
Sambata, Duminica, Miercuri, Joi 21:20; Luni 16:00

Spider-Man: Into the Spider-Verse 3D / Omul-Păianjen: În lumea păianjenului Avanpremiera
Regia: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Cu: Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber, Jake Johnson
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, SF
Durată: 122 min
Rating: AG
Tatăl lui Miles este un ofiţer de poliţie ca la carte, iar mama sa este o asistentă medicală extrem de devotată meseriei sale. Amândoi sunt nişte părinţi iubitori , mândri de realizările fiului lor, dorind să-l vadă integrat în şcoala pentru copii supradotaţi, unde l-au înscris. Totuşi, acomodarea pentru noua şcoală pare a fi destul de grea pentru Miles, care ar prefera mai degrabă să petreacă timp cu prietenii săi din vecini, sau să-l viziteze pe unchiul Aaron, care-l încurajează în pasiunea sa pentru graffiti. Deşi Miles îl idolatrizează pe Aaron, unchiul său fermecător este o persoană complexă, care a cam avut probleme cu legea în trecut.
Dublat: Samabata, Duminica, Miercuri, Joi 12:30; Luni 12:45
Subtitrat: Sambata, Duminica, Miercuri, Joi 20:00; Luni 15:45

Mary Poppins Returns / Mary Poppins revine
Regia: Rob Marshall
Cu: Emily Blunt, Ben Whishaw, Emily Mortimer
Gen Film: Fantastic, Familie, Musical
Durată: 137 min
Rating: AG
După ce Michael suferă o grea pierdere personală, enigmatica dădacă Mary Poppins (Emily Blunt) reintră în viața familiei Banks și, împreună cu veșnic optimistul aprinzător de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), își folosește abilitățile magice unice pentru a ajuta familia Banks să redescopere bucuria și uimirea care lipseau din viața lor.
Dublat: Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 13:10; 15:50; 19:00; Luni 13:30
Subtitrat: Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 16:20; 20:40; Luni 15:15

Aquaman 3D
Regia: James Wan
Cu: Jason Momoa, Amber Heard
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 148 min
Rating: AP12
„Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”
Vineri 12:20; 15:10; 18:00; 20:20; 21:00
Sambata, Duminica, Miercuri, Joi 15:10; 18:00; 20:20; 21:00; Luni 12:10; 15:00

Racetime 3D / Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor
Regia: Benoît Godbout, Jean-François Pouliot, François Brisson
Cu: Noel Fisher, Angela Galuppo, Dawn Ford
Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie, Comedie
Durată: 85 min
Rating: AG
Când se organizează cea mai spectaculoasă cursă de sănii în micul orășel, Frankie-Patru-Ochi și echipa sa, având-o pe Sophie la conducerea saniei, se înscriu cu gândul că își vor învinge competitorii, adică echipa formată din nou-sosiții Zac, misterios și dichisit, și vărul său atletic Charly. Dar sania fantastică proiectată de Frankie se dezintegrează chiar înainte de a trece linia de sosire. Este o pierdere amară pentru Frankie, care refuză să accepte că ar fi făcut greșeli de construcție. Împreună cu prietenii săi, el reușește să demonstreze că Zac a trișat în timpul cursei.
Dublat: Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 11:45; 12:50; Luni 11:20

Second Act / A doua şansă
Regia: Peter Segal
Cu: Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez, Leah Remini
Gen Film: Comedie, Dragoste, Romantic
Durată: 103 min
Rating: AP12
Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate. După o eroare de identificare, Maya impresionează directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Indusă în eroare, compania o consideră pe Maya o consultantă desăvârșită și o angajează să se ocupe de o afacere importantă. Având în vedere oportunitatea incredibilă de a avea cariera și stilul de viață la care l-a visat mereu, ea trebuie să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca și o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.
Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 17:00; 18:30; 21:40
Luni 13:00; 16:15

Mortal Engines 3D / Mașinării infernale
Regia: Christian Rivers
Cu: Hugo Weaving, Robert Sheehan, Stephen Lang, Jihae, Hera Hilmar
Gen Film: Actiune, Fantastic, SF, Thriller
Durată: 133 min
Rating: AP12
La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune, Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă – Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii..
Vineri 17:40; 20:00; Sambata, Duminica, Miercuri, Joi 17:25; Luni 13:15

Robin Hood
Regia: Otto Bathurst
Cu: Taron Egerton, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Paul Anderson, Jamie Foxx
Gen Film: Actiune, Aventuri
Durată: 122 min
Rating: AP12
Robin Hood (Taron Egerton), războinic călit în luptă și comandantul său maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupției la nivel înalt, ce are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism.
Vineri 14:50; 17:25; 21:20; Sambata, Duminica, Miercuri, Joi 14:50; 17:40; Luni 15:30

The Possession of Hannah Grace / Diavolul în carne și oase
Regia: Diederik Van Rooijen
Cu: Shay Mitchell
Gen Film: Horror
Durată: 90 min
Rating: N15
Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile de natură personală și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări din viața sa. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale și asta nu face altceva decât să intensifice apropiata bătălie din ring. Rocky Balboa e mereu în colțul lui Adonis, sprijinindu-l. Împreună, cei doi vor înfrunta moștenirea lor comună, vor pune la îndoială cauzele și motivele pentru care merită să lupți și vor descoperi că, în cele din urmă, nimic nu e mai important decât familia. Creed 2 e despre întoarcerea la origini, pentru a redescoperi din ce aluat e făcut un adevărat campion și pentru a nu uita că, orice ai face, nu poți scăpa de propriul tău trecut.
Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 19:20; Luni 13:50

The Grinch 3D / Grinch
Regia: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Cu: Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O’Hare, Scarlett Estevez
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durată: 95 min
Rating: AG
În fiecare an, celebrările din ce în ce mai grandioase, mai strălucitoare și mai zgomotoase ale Crăciunului, perturbă singurătatea și liniștea lui Grinch. Când Whos afirmă că vor face un Crăciun de trei ori mai mare în acest an, Grinch își dă seama că există o singură cale de a-și câștiga pacea și liniștea: trebuie să fure Crăciunul. Pentru a realiza acest lucru, el decide că se va prezenta drept Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului, mergând atât de departe încât va prinde în cursă un ren apatic care să-i tragă sania. Între timp, în Who-ville, Cindy-Lou Who, o tânără fată entuziasmată de sărbătoarea Crăciunului, plănuiește cu gașca sa de prieteni să-l prindă pe Moș Crăciun în timp ce își face turul din Ajunul Crăciunului, pentru a-i mulțumi pentru ajutorul oferit mamei sale singure suprasolicitate. Totuși, pe măsură ce Crăciunul se apropie, planul ei bine intenționat amenință să se ciocnească cu cel mult mai infam al lui Grinch. Își va atinge Cindy-Lou scopul de a-l întâlni în sfârșit pe Moș Crăciun? Va reuși Grinch să reducă la tăcere odată pentru totdeauna sărbătoarea Crăciunului?
Dublat: Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 11:30; 13:30; 15:30; Luni 11:50

Morometii 2
Regia: Stere Gulea
Cu: Horațiu Mălăele, Dana Dogaru, Iosif Paștina
Gen film: Drama
Durată: 115 min
Rating: AG
Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pămînt pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă o dată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru și invers.
Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 14:00

Elliot the Littlest Reindeer / Elliot: O poveste de Crăciun
Regia: Jennifer Westcott
Cu: Josh Hutcherson, Samantha Bee
Gen film: Animatie, Familie
Durată: 94 min
Rating: AG
Când unul dintre renii lui Moș Crăciun anunță brusc că se pensionează, e nevoie urgentă să i se găsească un înlocuitor! Deși e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai bună, e ferm hotărât să dovedească lumii întregi că el e “renul” care trebuie să facă parte din echipa Moșului.
Dublat: Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 12:00; Luni 11:35

Bohemian Rhapsody
Regia: Dexter Fletcher, Bryan Singer
Cu: Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek, Tom Hollander, Gwilym Lee
Gen film: Biografic, Dramă, Muzical
Durată: 139 min
Rating: AP12
Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.
Vineri pana Duminica, Miercuri, Joi 14:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS