Cântăreaţa Anca Pop s-a stins din viaţă după ce a căzut cu maşina în Dunăre, la Sviniţa. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, tânăra ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a plonjat în apă, nereuşind să se salveze.

Potrivit poliţiştilor, la volanul autoturismului se afla o femeie de 34 de ani din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin). Surse din poliţia de frontieră precizează că este vorba despre cântăreaţa Anca Pop, iar documentele găsite în maşină confirmă acest lucru.

Cinci echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentelor Orșova şi Drobeta Turnu Severin au intervenit, începând cu ora 17.00, cu trei autospeciale cu apă și spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru transport scafandri, pentru scoaterea unei persoane decedate dintr-un autoturism căzut în fluviul Dunărea, pe DN 57, pe raza localităţii Svinița. Scafandrii au scos din autoturismul căzut în apă şoferiţa decedată. Autoturismul a fost scos cu ajutorul unui utilaj al SDN Orșova. La intervenție a participat și o ambarcațiune din cadrul Poliției de Frontieră Svinița.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.