A plouat cu bancnote în districtul Sham Shui Po din Hong Kong, sâmbătă după-amiază (15 decembrie), iar locuitorii acestui cartier sărac s-au adunat pentru a culege darul picat din cer, potrivt www.channelnewsasia.com.
Videoclipurile postate online arată cum mii de bancnote au fost lansate de la etajul opt al unei clădiri, în timp ce o mulțime de oameni se grăbește să le ridice.
Acest lucru sa întâmplat de-a lungul Fuk Wa Street, iar fotografiile arată că oamenii ţineau în mâini hârtii de 100 de dolari. Multimilionarul care a avut această idee a strâns o avere din speculații cu moneda virtuală. Binefăcătorul a fost arestat de poliție, pentru tulburarea ordinii publice. Dar a promis că va repeta spectacolul, dar nu cu bani, ci cu bonuri de masă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.