21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură. Se pare că există anumite detalii legate de cariera sau imaginea voastră în societate, la care aveţi nevoie de ajutor.

Taur
Ocupaţi-vă de aspectele profesionale şi de imaginea voastră publică. Există chestiuni delicate, ca şi cum drumul profesional pe care vi l-aţi construit până cum stă pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme. Șefii sau autorităţile nu prea văd cu ochi buni cum vă îndepliniţi sarcinile sociale.

Gemeni
Relaţia cu străinătatea este în prim-plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ţinuturi îndepărte sau pentru studii pe termen lung. Indicat ar fi să vă îmbunătăţiţi personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, de artă sau de turism.

Rac
Chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile altora sunt subiectele principale ale zilei. Ocupaţi-vă de achitarea şi verificarea situaţiei taxelor, impozitelor, a creditelor. Dacă se pune problema unei despărţiri sau a unui partaj, fiţi atent la orice obiect sau document specific.

Leu
Apar noutăți în plan partenerial. Este posibil ca în urma unei analize atente a acestui segment să descoperiți multe neplăceri sau situaţii confuze. Neprevăzutul vă poate crea probleme serioase, de aceea fiţi prudent şi nu vă lansaţi în discuţii, negocieri sau schimbări de poziţie.

Fecioară
Conform firii voastre harnice vreţi să vă ocupaţi pe îndelete de activităţile profesionale. Aveţi multe de făcut, colegii şi şefii nu vă susţin, însă țineţi cont doar de opţiunile voastre. Dozaţi-vă eforturile şi rezolvaţi doar situaţiile uşoare, de rutină, deoarece organismul vostru dă semne serioase de oboseală.

Balanţă
Interesantă zi pentru relaţiile sentimentale. Cu toate că în această zonă totul este confuz şi nesigur, vă puteţi bucura de momente plăcute, dacă luaţi partea frumoasă a lucrurilor. Senzaţia că nu este ceea ce pare este evidentă şi oricum aşa şi este.

Scorpion
Casa, familia şi patrimoniul sunt în prim-plan astăzi. Recomandabil este să vă ocupați de treburile gospodăreşti, de reparaţii sau îmbunătăţirea condiţiilor locative. Relaţiile cu membrii familiei vă pot da bătăi de cap, însă nu luaţi chiar totul de bun.

Săgetător
Sunteţi mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiaţi vă dau târcoale, fiind momente bune pentru întâlniri și discuţii utile. Aveţi șanse să vă îmbunătățiţi bagajul educațional fie prin schimb de informații, fie studiind, învățând sau propunându-vă programe de instruire. De reţinut că latura educativă este în vizorul astrelor.

Capricorn
Chestiunile financiare cotidiene sunt foarte evidente astăzi. Puteţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de veniturile din munca proprie. Sunteţi nevoit să faceţi cumpărături, însă bugetul disponibil lăsă mult de dorit. În a doua parte a zilei discutaţi cu un prieten de încredere despre planurile voastre financiare.

Vărsător
Senzația că toată lumea e a voastră vă însoțește întreaga zi. Aveţi energie, chef de tot şi toate, dar, mai ales, aveţi, sau ar fi bine să aveţi, un plan bine pus la punct, în legătură cu noi direcţii de urmat în viaţă. Dorinţa de a vă ocupa de propria persoană este la cote înalte.

Peşti
Dorinţa de retragere din iureşul vieţii este foarte evidentă. Este o zi propice unei introspecţii atente. Astrele vă deschid porţile sufletului, pentru a vă cufunda cât mai mult posibil în lăcaşurile sale. Plimbaţi-vă în aer liber, meditaţi în locuri sfinte şi relaxaţi-vă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS