Acasă Magazin REŢETA ZILEI: Coastă de porc umplută cu muştar

REŢETA ZILEI: Coastă de porc umplută cu muştar

Ingrediente: 400 g coastă de porc, cu tot cu carne şi şorici, 3 cartofi, 150 g ciuperci, 2 cepe, cimbru, ulei, 2 linguri muştar iute.
Mod de preparare
Pe toată lungimea bucăţii de carne, între coaste şi carnea din partea de sus se scobeşte un buzunar. Carnea se va scoate bucăţi şi va fi folosită ulterior la alte preparate tocate.
2 Se pun cartofii la fiert şi, între timp, ceapa curăţată şi mărunt tocată se căleşte împreună cu ciupercile. Cartofii fierţi se amestecă cu ceapa şi ciupercile şi totul va fi mixat. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umple lăcaşul scobit al cărnii. Se crestează şoriciul în romburi, se dă cu ulei şi muştar şi se presară cu cimbru. Se introduce friptura la cuptor şi se stropeşte din când în când cu sosul din tavă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version