17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Dacă cineva se poartă deplasat, nu tolerați acest comportament. Reacţionați şi atrăgeți-le atenţia celorlalţi când exagerează, chiar dacă nu vă afectează pe dumneavoastră în mod direct. Aveți mare influenţă în grupul de colegi, iar când atrageți atenţia asupra unui aspect, toată lumea reacţionează.

Taur
Dacă vreți să faceți echipă cu cineva pe plan amoros sau profesional, nu luați prima persoană care vă iese în cale sau care se arată interesată. Aveți multe opţiuni interesante în jur. Nu vă lăsați impresionat uşor, chiar dacă este măgulitor să vedeți că cineva vrea să facă parte din viaţa dumneavoastră.

Gemeni
Când vine vorba de relaţii, sincronizarea este totul, aşa că degeaba încercați să grăbiți lucrurile. Nu fiți nerăbdător nici în plan profesional, pentru că lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit. Unele lucruri chiar nu pot fi controlate. Speranţele şi dorinţele nu îi pot influenţa pe ceilalţi să facă ce nu vor.

Rac
Astăzi este indicat să vă folosiți imaginaţia şi veți vedea că până şi cele mai nebune vise se pot împlini. Ați fost cam suspicios în ultima vreme, dar nu v-ați dat încă seama de ce. Veniți cu o teorie, două, discutați despre asta cu prietenii şi s-ar putea să aflați ce vreți foarte uşor.

Leu
Oamenii cer foarte multe şi sunt extrem de încăpăţânaţi. Vă spun ce să faceți şi vor cu orice preţ să vă controleze, însă nu vă lăsați manipulat. Fiți îndrăzneț şi nu vă supuneți dacă aveți alte păreri. Nu îi lăsați pe ceilalţi să pună presiune şi să vă streseze. Dacă vă susţineți punctul de vedere, ei vor da înapoi.

Fecioară
Nu sunteți foarte interesat să vedeți ce are de oferit lumea care vă înconjoară, pentru că vreți să analizați ideile din minte. Creativitatea este foarte importantă şi vă controlează gândurile. Începeți să vă uitaţi din nou la vechile idei şi să le îmbunătăţiți sau să le puneți în practică.

Balanţă
Dacă trebuie să petreceți timp cu o persoană pe care nu prea o respectaţi, încercați să nu fiți lipsit de politeţe. Zâmbiți aşa cum v-ați dori să fiți tratat. Bunătatea nu este doar o dovadă de politeţe, ci şi de inteligenţă. Veți ajunge mult mai departe dacă veți adopta o astfel de atitudine.

Scorpion
Astăzi sunteți mai interesat să stați acasă şi să vă relaxați, decât să ieşiți şi să cunoaşteți oameni noi. Nu este vorba că sunteți timid sau antisocial, dar nu prea aveți energie să purtați discuţii interesante. Aveți nevoie de relaxare, aşa că luați o zi liberă de la lumea din jur. Toți au, uneori, nevoie de asta.

Săgetător
Vă veți simţi foarte bine în propria piele şi veți face multe lucruri interesante. Această pauză de la socializat nu este ceva ce ați plănuit, dar vă va surprinde de cât de mult vă va plăcea. Orice obstacol veți întâlni, îl veți depăşi fără probleme. Oamenii vă vor urmări cu atenţie şi vor fi impresionaţi de calităţile dumneavoastră.

Capricorn
Dacă aveți de-a face cu copii, purtați-vă cu ei ca şi cum ar fi persoane mature. Aveți foarte multe lucruri interesante de spus şi sunteți un model de urmat pentru ei. Nu vă lăsați enervat de micile obstacole pe care le veți întâlni, gândiți-vă bine la ce trebuie să faceți mai departe şi lăsați în urmă lucrurile care nu vă fac plăcere.

Vărsător
Astăzi sunteți foarte încrezător în forţele proprii şi veți reuşi să faceți multe lucruri. Fiți responsabil în tot ce faceți şi nu aveți cum să nu reuşiți. Nu este indicat să vă răzgândiți la nesfârşit, pentru că îi veți stresa pe oamenii din jur şi veți căpăta o reputaţie proastă. Aveți tot ce vă trebuie să luați singur toate deciziile.

Peşti
Astăzi veți avea o plăcere extraordinară să priviți lumea şi să meditați. Vi se pare că ați ignorat până acum multă frumuseţe! Creativitatea este la cote maxime, vă va ajuta să vă găsiți cele mai frumoase cuvinte pentru a exprima ce simţiți. Făceți-vă timp să vă plimbați în natură, să ieşiți cu oamenii şi să discutaţi cu ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS