21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP DE WEEKEND

Berbec

La finalul acestei saptamani se intrezaresc calatorii pe distante scurte la rude sau prieteni. Fii prudent la drum si la felul in care vorbesti. Gândurile îți sunt răscolite. Evita sa vorbesti mult sau să răspunzi la provocarile celorlalti. Este posibil ca de unii apropiati sa te desparti definitiv. Pe de alta parte ti-ar prinde bine sa te retragi din tumultul cotidian si sa studiezi teme anvangardiste sau ezoterice.

Taur

Se intrezaresc cheltuieli neprevazute, insa la fel de bine este posibil sa primesti sume de bani substantiale. Factorul surpriza legat de veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu este la cote mari. Fii prudent si stapaneste-ti dorinta de a cheltui pe fleacuri. Discerne atent fiecare investitie, pentru ca exista riscul sa fii nemultumuit ulterior. Se pare că primești susținerea partenerului de viata sau al colaboratorilor. De aceea, tine cont de spusele lor!

Gemeni

Zilele acestea, se activează mult dorința de a începe activități și proiecte noi. Excesul de energie ar fi bine să-l canalizezi spre exercitii fizice, drumeții la munte sau întreceri sportive cu cei dragi. Fii prudent, deoarece esti prea impulsiv si entuziast in tot ce iti propui, riscand sa te risipesti in multe treburi deodata. Sunt momente bune pentru a-ti exprima dorintele, planurile de viitor si de a-ti pune in valoarea mai mult personalitatea.

Rac

Energia din acest weekend îți deschide sufletul catre introspectie si meditatie. Sunt momente bune pentru odihna, detasare de cotidian si analizarea pe indelete a evenimentelor din preajma ta. Ordoneaza-ti gandurile si evita discutiile contradictorii si intalnirile zgomotoase. Serile petrece-le in aer liber, alaturi de persoane dragi. Sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele ficatului si segmentele aparatului respirator.

Leu

 

Capitolul prieteni este activat mult la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercații, discutii purtate pe tonuri ridicate si multa impulsivitate in actiuni. Fii prudent, detaseaza-te de problemele celorlalti si evita provocarile. Sunt momente bune de a observa atent cine iti este alaturi si cine doar se preface ca te sustine. Membrii familiei iti pot oferi sfaturi deosebite in toate sectoarele vietii, de aceea profita de aceste momente.

Fecioară

Încărcătura energetică oferita de astre la finalul acestei saptamani o vei resimti din plin in sectorul socio-profesional. Se prefigurează schimbări fie de statut social, fie la serviciu. Mentalul iti este bine sustinut, de aceea profita de aceste zile si alcatuieste-ti planuri pe termen lung. Totusi, fii prudent in relatiile cu ceilalti, pentru ca esti combativ si din nimic îți sare țandăra. Dupa-amiezele stai mai mult in aer liber, pe malul unei ape sau asculta muzica de relaxare.

Balanţă

Zile bune pentru rafinarea mentalului superior si pentru abordarea unei noi filozofii de viata. Din astral primești ajutoare minunate în gânduri, vorbe si fapte. Este posibil sa ai revelatii deosebite despre situatii si oameni, la care te gândeai de multa vreme. Pe de alta parte ar fi bine să-ți programezi un curs sau o formă de instruire pe termen lung, alături de oameni interesanți și deschiși spre progres. Se recomanda multa prudenta, daca esti nevoit sa călătorești.

Scorpion

Preocuparile legate de bani si bunuri sunt subiectele principale ale acestor zile de weekend. Apar informatii noi legate de patrimoniul familial, dar si de favorurile de la altii. Ai șanse bune de a-ți structura foarte bine planurile de viitor și de a vedea clar cine îți este loial si cine mai putin. Sunt momente bune pentru a cerceta evenimentele si oamenii dincolo de aparente. Evita intalnirile si dialogurile cu prietenii, deoarece sunt posibile in primul rand neplăceri financiare.

Săgetător

Multe răsturnari de situatie se intrezaresc in relatiile parteneriale, dar si in colaborarile sau proiectele comune cu altii la finalul acestei săptămâni. Energia astrală agita spiritele in acest sector de viata si activitate, îmboldindu-te în secret să te desprinzi de relațiile nepotrivite. Totodată poți afla informații tainuite bine până acum despre domeniul profesional in care esti implicat. Fii prudent si discerne atent fiecare pas pe care vrei sa-l faci.

Capricorn

Rutina zilnica poate fi dată zilele acestea peste cap, fie datorita aparitiei unor treburi neprevazute la serviciu, fie starea ta de sanatate necesita ingrijiri speciale. Atât sufletul, cât și trupul îți sunt vulnerabile. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Pe cat posibil, de evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Adopta o dieta de sezon, hidrateaza-te suficient si plimba-te in aer liber.

Vărsator

Ca prin minune, in zilele wekend-ului vei reusi sa vezi adevarata fata a relatiei cu o persoana iubita sau cu copiii. O discuție cu cineva de încredere te ajuta sa descoperi faptul ca cei dragi profita mai mult decat ar trebui de pe urma banilor si bunurilor muncite de tine. Acestia fie cheltuiesc mult, fie afli ca trebuie sa platesti daune materiale de pe urma actiunilor lor. Ar fi bine sa stabilesti reguli clare in relatiile cu cei dragi.

Peşti

Zilele weekend-ului sunt potrivite pentru treburi gospodaresti. Ai spor, energie si idei bune pentru îmbunătățirea conditiilor domestice. Sufletul tău este pus la incercare prin amintiri din copilarie, alaturi de rudele dragi. Unele persoane din neamul tau pot avea nevoie de ajutor si ar fi bine să-l oferi necondiționat. Noblețea ta interioară va iesi la ivelă. Aduna-i pe cei dragi la serate amuzante și cine festive. Se recomanda prundenta la sursele de aer și foc din spatiul locativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS