14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este cel mai bun moment pentru aprofundarea şi perfecționarea cunoștințelor, dar şi pentru îmbunătățirea comunicării cu ceilalți. Simțiţi că aţi acumulat multe nemulțumiri și frustrări și vă doriţi să vă dedicaţi timp pentru a vă elibera de toate acestea.

Taur
Aveţi parte de o zi agitată, dar plină de oferte, care mai de care mai interesantă. La finalul zilei veţi avea parte de o surpriză menită să vă deschidă orizonturi noi. Aveţi tendința de a reacționa impulsiv în această perioadă, fie din lipsă de răbdare, fie din orgoliu.

Gemeni
Trecutul revine în viaţa dumneavoastră ca un bumerang. Veţi fi nevoit să puneţi capăt unor lucruri sau unor situaţii pe care le-aţi lăsat nerezolvate. Perioada aceasta vă aduce un plus de energie și de inspirație.

Rac
Talentul dumneavoastră de bun orator şi dorința de afirmare au, în sfârşit, un răspuns pozitiv. Profitaţi de această ocazie şi transformaţi-o în momentul dumneavoastră de glorie! Sunteţi capabil să luaţi decizii importante în ceea ce privește cadrul profesional.

Leu
Treceţi printr-o perioadă de cunoaștere a sinelui, învăluită în armonie şi gânduri mărețe. Aveţi o energie pozitivă care vă va aduce multe beneficii în relaţia de cuplu. Dacă până acum aţi avut tendința de a lăsa lucrurile să decurgă de la sine, perioada următoare vă va accentua dorința de a reacționa în mod diferit.

Fecioară
Pot apărea mici probleme de comunicare în relaţia cu partenerul de cuplu sau de afaceri, care vă pot agita. Explicaţi lucrurile cât mai clar, pentru a evita aceste situaţii. Decideţi să nu mai acordaţi atât de multă atenție lucrurilor minore, realizaţi că nu este decât în dezavantajul dumneavoastră.

Balanţă
Sunteţi o persoană nonconformistă, însă, paradoxal, foarte sentimentală şi timidă. Încercaţi să îmbinaţi aceste două extreme, pentru a nu da semnale greșite celor care vor să vă cunoască. Vă simțiţi plin de energie și dispuneţi de toate resursele necesare pentru a vă bucura de o escapadă într-o locație frumoasă.

Scorpion
Aveţi o atitudine jucăușă, jovială. Astăzi, mai mult ca niciodată, lăsaţi să iasă la iveală copilul din dumneavoastră. Radiaţi de bucurie şi totul pare fără cusur. Vă puneţi ordine în gânduri și sunteţi pregătit să acordaţi atenție numai acelor aspecte care conduc cu adevărat la dezvoltarea dumneavoastră.

Săgetător
Astăzi veţi fi în centrul atenţiei: toată lumea vă va cere sfaturi, păreri sau veţi fi rugat să rezolvaţi probleme de toate felurile. Este momentul să demonstraţi tuturor abilitățile dumneavoastră de lider înnăscut. Sunteţi dispus să ascultaţi niște sfaturi pe care le primiţi, să puneţi în aplicare idei care v-au fost împărtășite.

Capricorn
Părerile celor din jur vă guvernează viaţa şi încetul cu încetul ajung să pună monopol chiar şi pe modul de a gândi sau a acționa. Este momentul să ieşiţi din acest cerc vicios şi, pentru un timp, să renunţaţi la a mai cere sfaturi şi să luaţi singur deciziile importante.

Vărsător
Astăzi este o zi perfectă pentru a cunoaște oameni noi, dar şi pentru a consolida relaţiile pe care le aveţi deja. S-ar putea să întâlniţi chiar persoana care simțeaţi că lipsește din viaţa dumneavoastră. Reușiţi să aduceţi o doză de optimism și de entuziasm oriunde vă aflaţi.

Peşti
Revederea cu un prieten vechi vă poate crea o stare de melancolie. Depănați amintiri, râdeţi, glumiți şi poate că această întâlnire va fi şansa de a reaprinde focul pe care l-aţi crezut stins… Încercaţi să nu vă mai creaţi singur stări de frământare interioară din orice, nu este cazul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS